Columbia Sportswear vás díky technologii Omni-Heat™ Infinity udrží v teple

Značka Columbia Sportswear představuje novou generaci technologie Omni-Heat™ Infinity, jde o oblíbenou a mezinárodně oceňovanou a uznávanou termoreflexní technologie Columbia Omni-Heat.  Novinka Omni-Heat Infinity představuje pozoruhodný zlatý metalický podšívkový materiál, jehož vzor byl vědecky vyvinut a navržen s cílem zajištění optimálního tepla a prodyšnosti. Vylepšený systém vzoru Omni-Heat Infinity v podobě zlatých. Metalické tečky jsou inspirovány reflexní technologií používanou NASA, odráží a udržuje přirozené tělesné teplo. Dodává okamžité teplo při zachování lehkosti oblečení, aniž by byla ohrožena prodyšnost nebo byl přidáván objem. Tuto novou patentovanou technologii nabízí Columbia od letošního podzimu v řadě svých zimních bund, bot i doplňků. Omni-Heat Infinity představuje jedenu z nejvýznamnějších novinek a milníků v historii značky Columbia.

Nová technologie Columbia Omni-Heat Infinity přináší rozšířený vzor zlatých metalických bodů ve dvou velikostech a poskytuje zvýšení reflexního tělesného tepla o 40% (oproti původní oceňované technologii Omni-Heat Thermal Reflective).

Na oslavu uvedení „zlatého standardu tepla“ představila Columbia také sérii kreativních videospotů, které odrážejí originální pohled na roli zlata venku. Columbia bude také propagovat Omni-Heat Infinity na různých sociálních platformách a bude využívat spolupráce se sportovci a ambasadory značky, i dalšími influencery k představení technologie a silnému zapojení fanoušků.

„Omni-Heat Infinity rozšiřuje naši nejprodávanější platformu patentovaných technologií a těšíme se, až tuto revoluční novinku představíme v rámci největší kampaně Columbia v naší 83leté historii, “ říká Joe Boyle, prezident značky Columbia. „Kampaň odráží charakteristický odlehčený styl komunikace značky, ale jasně ukazuje, že teplo je v podání Columbia nový zlatý standard.”

Uvedení technologie Omni-Heat Infinity reflektuje vzestup obliby různých outdoorových aktivit napříč generacemi, ať již ve městě, na procházkách v přírodě, na trecích v horách nebo při zimních sportech. Misí značky Columbia je pomáhat lidem užívat si maximálně pobyt a aktivity venku v pohodlí a teple bez ohledu na rozmary počasí. Columbia díky svým technologiím nabízí funkční, pohodlné a neobjemné, gramáží lehké oblečení, obuv i doplňky pro pohodový čas a aktivity venku.

Inaugurační sezóna Omni-Heat Infinity nabízí řadu technických bund, zimní obuvi, čepic a rukavic pro muže i ženy. Mezi klíčové kusy Columbia pro podzimní a zimní sezónu 2021 s technologií Omni-Heat Infinity patří jedinečná teplá a zároveň lehká bunda Columbia Labyrinth Loop s recyklovaným syntetickým zateplením, která lze zabalit do vlastní kapsy bundy. Je vhodná pro každodenní nošení I na náročnější treky. Nebo stylová parka Columbia Marquam vhodná pro pohodu ve městě. Columbia Titan Double Wall Hybrid Jacket je lehká hybridní bunda vybavená  technologií Omni-Heat Infinity a dvojitou vnější stěnou blokující vítr, déšť i vlhkost. Je lehká a neobjemná a může sloužit samostatně nebo jako mezivrstva. Columbia Omni-Heat Infinity je ideální pro mrazivé lyžařské dny a např.  bunda Columbia Aerial Ascender je bohatá na funkční technologie a je vybavena dynamickým strečovým materiálem pro neuvěřitelnou mobilitu. Několik stylů zimní obuvi Columbia je vybaveno technologií Omni-Heat Infinity, včetně funkčního nového Bugaboot Celsius pro muže a ženy a dámské obuvi Slopeside Peak Luxe, které nabízejí lehký komfort a všestrannost pro různé chladné podmínky.

Kolekci Columbia s novou technologií Omni-Heat Infinity je k dostání ve značkových prodejnách Columbia v pražském OC Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce, řetězci Sportisimo, Hervis, v Urban Store, ale také v řadě e-shopů jako například www.vitejvenku.cz, www.sportisimo.cz/columbia, www.sportovna.cz, www.4camping.cz