Nová kolekce obuvi Högl pro podzim a zimu 2018/2019

Stylová obuv od rakouské značky Högl prezentuje trendy barvy v odstínu fialové, švestkové, hnědé a šedé. Nová podzimní kolekce a zimní sezóna přináší impozantně silný, avšak přesto ženský styl, který vás neokouzlí jen výraznými barvami, ale i kvalitními materiály!

Kolekce Högl pro podzim a zimu 2018/2019 se zaměřuje především na nové interpretace staré klasiky: lodičky, baleríny, tenisky a kotníkovou obuví se stylovými detaily, jako je šněrování či ozdobné spony. Paleta barev pohybující se od černé, tmavě švestkové až po tmavě šedou doplňují blyštivé křišťály Swarovski®, které zdůrazňují luxus a elegantní ženskost. Zimní obuv, dostupná v semiši i kůži, je vylepšena membránou Gore-Tex®, jež poskytuje až 100% nepromokavost. Paprsek světla do zimní temnoty navíc přinesou i světle šedé tóny doplněné čistými a jednoduchými liniemi.

Městské zaměření aktuální kolekce klade důraz jak na lodičky se širokými podpatky, tak i pohodlné tenisky a kotníkovou obuv z vysoce kvalitní kůže. Kromě švestkového a šedého tónu si do sytosti užijeme i zemitých odstínů, od espressa až po velbloudí hnědou. Veškerá obuv v barvách a retro-chic stylu vyzývá k experimentování s nejrůznějšími kombinacemi. Vícetónový efekt nových materiálů navíc dodá vašemu looku překvapivý vzhled!