Columbia Sportswear přichází s atraktivní obuví pro muže i ženy!

Columbia pro vás připravila atraktivní kolekci městských sneakersek, která propojuje současné trendy aktivního městského života s technologiemi pro maximální styl a pohodlí. Klíčovými modely jsou Columbia Flow Asphalt a Columbia Wildone Heritage. Oba modely bot se vyznačují atraktivním progresivním designem fashion tenisky a zároveň jsou lehkou technickou botou, kterou oceníte ve městě i v přírodě. Jsou vybaveny technologiemi s odpružením v mezipodešvi a výraznou odolnou gumovou podešví, která dokonale přilne k mokrému či suchému povrchu betonové džungle města i měnícím se povrchům v přírodě.

Milovníci tenisek ocení také speciální limitovanou kolekci Adventure Tokyo, která se inspirovala osobitou dynamikou tokijské čtvrti Harajuku a přináší čtyři výrazné barevné modely Columbia Wildone Heritage, Flowborough a dvě barevné varianty Flow Asphalt.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia v pražském OC Letňany, v brněnské Olympii a olomoucké Šantovce, řetězci Sportisimo, Hervis, v Urban Store, ale také v řadě e-shopů jako například www.vitejvenku.cz, www.sportisimo.cz/columbia, www.mall.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz.