Hydra-Peptide Lip Butter: Hydratační máslo pro hloubkové ošetření rtů

Minimalistická kosmetická značka NUDESTIX rozšířila svou kategorii produktů NUDESKIN o hydratační a výživné máslo na rty Hydra-Peptide Lip Butter.

Složení přípravku Hydra-Peptide Lip Butter je doslova nabité přírodními ingrediencemi, které se v jednom kroku postarají o šetrné odstranění suché pokožky, hloubkovou výživu, dlouhodobou hydrataci a také o jemné tónování. Vedle toho máslo pomáhá zpomalovat proces stárnutí, podporuje přirozenou regeneraci a zanechá rty svůdně plné.

Na vývoji tohoto produktu pracoval renomovaný korejský dermatolog Dr. Jason Emer a s výsledkem svého snažení je náležitě spokojen: "Jsem zvyklý pro mé pacienty nacházet bezpečná řešení, která jejich kožní potíže řeší od základu. To samé jsem chtěl dosáhnout i s Hydra-Peptide Lip Butter a jsem přesvědčen o tom, že se mi to podařilo. Máslo totiž okamžitě jemné pokožce rtů dodá potřebnou výživu i hydrataci a navíc pomůže i s regenerací případných prasklin."

Za výjimečnými účinky Hydra-Peptide Lip Butter stojí tyto složky

Avokádové máslo: vyživuje a zanechává pokožku vláčnou, pružnou, hydratovanou a zpevňuje kontury rtů.

Bambucké máslo: je bohaté na lipidy a také vitamíny A a E, díky čemuž má na rty změkčující, zklidňující a také ochranné účinky.

Peptidy: při pravidelném používání alespoň 2x denně peptidy zvýší produkci kyseliny hyaluronové v pokožce o 101 %, což zaručí její dlouhodobou hydrataci. Konkrétně se jedná o tyto peptidy:

  • Pal-KMO2K je odvozen z kolagenu-6 a lamininů, které se přirozeně nacházejí v kůži. Hydratuje, změkčuje a také zlepšuje vnitřní i povrchovou texturu pokožky s viditelným dopadem na odstín rtů.
  • Palmitoyl Tripeptide-1 stimuluje syntézu kolagenu, což se navenek projevuje hydratovanějšími, plnějšími a zdravějšími rty.

Výtažky z máty peprné: olej z organické máty se postará o svěží vůni.

Máslo na rty Hydra-Peptide Lip Butter je veganské, neobsahuje parabeny, sulfáty, ani žádné jiné syntetické složky, nebylo testováno na zvířatech a je baleno v praktické tubě s aplikátorem, která je vyrobena ze 100% biologicky rozložitelného materiálu a potištěna sójovým inkoustem.

Hydra-Peptide Lip Butter, 10 ml: 480 Kč/18 EUR