Proč je se dá říct o 1. české vicemiss 2018 Janě Šiškové, že je milionová?

Česká Miss Supranationonal 2018, druhá nejkrásnější dívka Česka Jana Šišková, byla teprve před měsícem korunována a už získala roční modelingový kontrakt v Portugalsku. Za kolik? Za více jak milión korun.

Jana zabodovala na castingu celosvětového internetového módního domu, který spolupracuje s nejvýznamnějšími světovými značkami, mezi kterými nechybí Valentino, Prada, Gucci nebo Saint Laurent. „Je to pro mě obrovský úspěch a velká čest, pracovat pro tak velkého klienta," září modelka, která zabodovala v castingu dívek z celého světa. „Má agentura Pure model management mě krátce po České Miss poslala na casting do Budapešti, po kterém klient kontaktoval mého agenta, že mě chce co nejdříve na pětidenní zkušební test do portugalského Porta. Po něm se měli rozhodnout o ročním kontraktu," popsala Šišková, co předcházelo samotnému výběru, kde krásná zrzka zaujala. Je to úplně čerstvá novinka těchto dnů. „Jsem velmi šťastná, že se sem budu moci vracet a některé z pracovních cest budu dokonce absolvovat společně s Andreou Bezděkovou, která už v Portu dvakrát fotila," dodala druhá nejkrásnější dívka Česka. 

Jana Šišková není v modelingu žádným nováčkem. Před Českou Miss jako modelka již dva roky pracovala v zahraničí. „Ve dvaceti jsem odletěla na tři měsíce do Bangkoku. Pracovala jsem v Miláně, Paříži, Istanbulu," prozrazuje třiadvacetiletá kráska.

Jana Šišková se stala Českou Miss Supranational 2018, tedy druhou nejkrásnější Češkou, na počátku června. Modelka měří 174 centimetrů a její míry jsou 87-63-91.

Informace potvrdila a foto poskytla –gawo-