Když je čas na novou matraci, vsaďte na tu českou

Pokud je něco nezbytné pro vaši psychickou pohodu a pevné zdraví, pak je to zdravý spánek. Pomůže zbavit se stresu, nabít tělo energií a uvolnit namáhané svaly i klouby. Aby však byl spánek plnohodnotný, je potřeba spát na dobré matraci. A to ideálně kvalitní a české.

Přesně takové matrace naleznete v MORAVIA COMFORT. Český výrobce matrací s 46letou tradicí vám nabídne kompletní sortiment materiálů – od tradičních PUR pěn, přes Visco a HR pěny až po pružinové a neméně kvalitní latexové matrace. Ve spolupráci s týmem odborníků vyvíjí matrace s nejnovějšími technologiemi, jako jsou antibakteriální úpravy či regulace teploty, které vám při odpočinku dopřejí maximální komfort.

Odborníci se shodují, že životnost jedné matrace je přibližně 8-10 let. Určitě nečekejte, až vás začnou tlačit do zad kovová péra. Přestože nezpozorujete žádné viditelné opotřebení, matrace se svým špatným stavem přihlásí o slovo v podobě nekvalitního spánku. Nedostatek energie po probuzení, bolesti zad, ale i zhoršující se alergie mohou značit, že je ten pravý čas svou matraci vyměnit za nový a kvalitnější kousek. A právě takový naleznete v nabídce MORAVIA COMFORT, opravdového profesionála v oblasti zdravého spánku. 

www.moravia-comfort.cz