Buďte na Valentýna oslnivá díky vícesmyslové vlasové péči Oway Rolland

Svátek všech zamilovaných je za dveřmi, a pokud i vy patříte mezi ženy, jež Valentýn se svou drahou polovičkou každoročně oslavují, vyhraďte si čas na důležitou přípravu. Právě ta vám zajistí, že se budete celý večer cítit neodolatelně, a to dozajista pozná i váš partner. „Předvalentýnské“ rozmazlování může zahrnovat nákup nových šatů i svůdného spodního prádla, zapomínat byste však určitě neměla ani na svůj vzhled. Řeč není o sametové pokožce, ale o vlasech, které mnoha mužům zcela učarují.

Hedvábné a lesklé vlasy nebyly dány do vínku každé z nás, přesto se však snu o krásné hřívě nemusíte vzdávat! Poctivá péče totiž dělá zázraky a na profesionální vlasové přípravky se můžete zaručeně spolehnout. Právě pro vás je tu organická italská kosmetika OWAY (ORGANIC WAY) ROLLAND, která se mimo neuvěřitelné 70leté tradice pyšní také přírodním složením svých produktů, jež najdete v řadě prestižních kosmetických salonů po celém světě. Tak zapomeňte na culík a nechte své vlasy svádět!

Ať už se trápíte s vlasy suchými, mastnými či poškozenými, v nabídce OWAY (ORGANIC WAY) ROLLAND si vyberete přesně to pravé pro každý tip vlasů. Šamponová lázeň zbaví vaši pokožku veškerých nečistot a nastolí harmonii, regenerační maska si zase hravě poradí s nevítaným třepením, díky vyhlazujícímu séru dosáhnete sametové hebkosti, dokonalé fixace dlouhých vlasů dosáhnete pomocí fixačního spreje s krásnou vůní. Jedinečné oslnivé záře vašeho účesu dosáhnete pomocí spreje pro okouzlující lesk. Myslete i na stylingovou péči pro dokončení smyslného vzhledu. Chcete-li váš den D trochu opepřit, sáhněte po revitalizační masce Hmelt mask a vytvořte si v pohodlí domova unikátní barevný přeliv. Svěřte přímo do rukou odborníků a navštivte pražský salon Eco Art Salon Oway Rolland, kde z vás během krátkého času vykouzlí smyslnou bohyni.