Koupí tenisek Simple and sweet podpoříte čisté oceány

Perfektně sladěný šatník je snem většiny žen i mužů. Podstatnou součástí outfitu je přitom i obuv, která doladí vzhled k naprosté dokonalosti. Simple and sweet vám skrze svůj e-shop nabídne hned celou řadu pohodlných a zároveň stylových bot, které stojí za to vyzkoušet – od tenisek, přes espadrilky až po holínky! A protože tématem v posledních letech není jen následovat módní trendy, ale i pomáhat životnímu prostředí, nebalí prodejce obuv do krabic a navíc navázal zajímavou spolupráci s projektem 4ocean.

Pokud jste se někdy zamysleli nad tím, kolik odpadu jste za svůj život vyprodukovali, určitě s námi budete souhlasit, že je čas začít přírodě trochu pomáhat. A to i mořím a oceánům. V současnosti zanáší naše vody více než čtvrt milionu tun plastového odpadu, který mimo jiné způsobuje i vyhynutí řady cenných vodních živočichů. Nastalá situace se už bohužel nevyřeší jen samotným tříděním odpadu, východisko problému dnes představuje také minimalizování napáchaných škod. Právě na čištění dna a povrchu oceánů, moří, řek a pláží se zaměřuje projekt 4ocean. Společnost, kterou založili na Floridě v roce 2017 dva surfaři po návštěvě plastem zanešeného Bali, dodnes odstranila z vodních toků a pobřeží více než 16 milionů liber odpadu. 

Simple and Sweet je jedním z těch, kteří se prostřednictvím programu Pound plus podílí na vybírání finančních prostředků určených ke sběru odpadu, jenž 4ocean pravidelně vytahuje z moří a oceánů. Díky této spolupráci se nyní do úklidu naší planety můžete zapojit i vy. Nákupem náramku, jenž do programu stejnou měrou finančně přispívá, pomůžete přírodě, a navíc si ke krásným teniskám pořídíte i stylový doplněk!