Adrien Brody s evropskými kořeny je novým „HERO“ JOHNNIE WALKER

Nová kampaň nejprodávanější skotské whisky na světě Johnnie Walker spojila své síly s hercem a  držitelem Oscara, Adrienem Brodym. Snahou kampaně s názvem „THE WALKERS“ je posunout populární slogan KEEP WALKING. „Svět potřebuje pokrok nyní více než kdy dříve a toho můžeme dokázat společně,“ je aktuálně přesvědčena značka.

Adrien Brody je americký herec, producent a módní ikona s evropskými kořeny. V žilách mu proudí maďarská, americká i česká krev. Matka se narodila ze vztahu maďarského aristokrata a české Židovky v Budapešti, jejíž rodina byla vážně zasažena  holocaustem.  Celosvětové uznání získal za ztvárnění skutečného přeživšího holocaustu Wladislawa Szpilmana ve filmu Pianista. Je známý velkou vášní, kterou do své práce vkládá a snahou o společný pokrok a o zlepšení světa. Nechybí mu žádná z vlastností správného WALKERa. Právem se stal hrdinou ve video spotu nazvaném THE WALKERS, v němž inspiruje diváky k tomu, aby našli svůj vnitřní elán a skrytý talent a podělili se o ně společně se světem. Kampaň podporuje kulturní vibrace s filozofií: „Nespokojíme se s věcmi tak, jak jsou. We Keep Walking.“

„Ve světě byl Johnnie Walker vždy vnímán jako silná značka, která po staletí spojovala lidi. Teď je to aktuálnější než kdy jindy,“ dodává Jakub Kabourek, Brand Manager Johnnie Walker ve společnosti STOCK Plzeň-Božkov.

Johnnie Walker je světovou jedničkou mezi skotskými whisky a k dostání je ve více než 180 zemích světa. Portfolio whisky zahrnuje Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, Aged 18 Years a Blue Label. Dohromady to představuje více než 19 milionů prodaných produktů ročně. To z Johnnie Walker právem činí nejoblíbenější značku skotské whisky na světě.

Johnnie Walker Black Label

Skutečná skotská whisky! Johnnie Walker Black Label tvoří výhradně whisky zrající nejméně 12 let a právem patří k celosvětově nejprodávanějším kouskům. Její charakter je nezaměnitelně jemný, bohatý a hluboký. Impozantní whisky hodící se pro každou příležitost. Vychutnáte si ji nejlépe samotnou, nebo na ledu. Ideální i jako dárek – láhev Johnnie Walker Black si totiž můžete snadno personalizovat. Stačí na alkohol.cz nahrát vlastní fotografii.

Obsah: 0,7l

Objem: 40%

Doporučená cena: 629 Kč