Vítat podzim bez kabátu není možné!

Podzim se přihlásil o slovo dřív, a tak se musíme do chladnějšího počasí pořádně vyzbrojit už teď. Zachumlejte se do stylového a praktického svršku a nenechte se zaskočit nepřízní počasí. Po jakých modelech pro přechodné období se vyplatí sáhnout?

Bundy z pravé či umělé kůže

Křiváky nebo modely na klasické zapínání – nosí se oboje. Pokud vás černá kožená bundička ve skříni už nudí, pořiďte si letos zajímavý model v jiné barvě. Zvolíte kousek v neutrálních zemitých tónech, nebo raději extravagantní model v sytém odstínu?

Kabátky ve stylu košile

Trend svrchníků ve stylu košile, neboli shacketu, pokračuje i tuto podzimní sezónu. Patříte k milovnicím pohodlné a ležérní módy? V tom případě je pro vás tento model přímo stvořen!

Ležérní parky a pláštěnky

Podzimní stálice, které užijete především v chladném a deštivém počasí. Odvažte se a rozzařte svůj outfit pro sychravý den veselým barevným modelem. Ještě obout holínky a déšť nebude mít šanci!

Elegantní kabáty a trenčkoty

Ideální svršek, který užijete ráno do práce i na večerní schůzku? Vsaďte na nadčasový trenčkot nebo elegantní kabát v jednoduchém střihu. Zvolíte jednobarevný model, nebo raději kousek v tradičním podzimním kostkovaném vzoru?

Prošívané vesty, bundy a kabáty

A co na sebe, když začne pomalu přituhovat? Prošívané, lehce zateplené svršky vás před nízkými podzimními teplotami spolehlivě ochrání. Kromě klasických ležérně-sportovních modelů jsou letos na podzim trendem i prošívané „košilové“ bundičky.

Tak který kousek bude váš?