Bojíte se UV záření? Pokud ano, jsou i jiné cesty, jak se opálit

Oolaboo přináší hedvábnou samoopalovací pěnu SILKY BRONZING MOUSSE a unikátní kapky SUN KISSED DROPS. Díky oolaboo se tak můžete opálit v pohodlí svého domova, aniž byste byli vystaveni nebezpečí z UV záření či jiným toxinům.

Oba produkty obsahují přírodní bronzer DHA s certifikací Ecocert, který zajišťuje krásné, přirozeně hnědé a především dlouhotrvající opálení. DHA (dihydroxyaceton) pochází z cukrové třtiny nebo cukrové řepy a právě díky němu horní vrstva pokožky, epidermis, získá hnědou barvu. DHA totiž reaguje s aminokyselinami, jež se zcela přirozeně vyskytují právě na této vrchní vrstvě pokožky.

Kromě toho jsme do samoopalovací pěny přidali tzv. vodící barvu, která se zpočátku může zdát tmavá. Je to tak ale v pořádku, neboť má být díky ní okamžitě patrné, kam již byl produkt aplikován. Výsledné opálení se pak vyvíjí 4-6 hodin právě pod vrstvou vodící barvy. Po uplynutí této doby je vhodné se osprchovat - vodící barva se opláchne a vynikne konečné opálení, které bude světlejší.

Vedle toho přípravky obsahují glycerin a aloe vera, složky, které se postarají o vydatnou hydrataci pokožky, čímž se významně prodlouží životnost opálení. Třešničkou na dortu je pak lahodná vanilková vůně přípravků.

SILKY BRONZING MOUSSE a SUN KISSED DROPS jsou navíc 100% veganské, neobsahují alkohol a zajišťují rovnoměrné opálení beze skvrn. Přípravky neposkytují UV ochranu!

Tipy

  • Pro dosažení nejlepších výsledků naneste přípravek na čistou a hladkou pokožku. Před použitím se hodí provést peeling, a to alespoň jeden den předem. Zvláštní pozornost je vhodné věnovat obličeji a také suchým místům na loktech či kolenou.
  • Depilaci provádějte vždy alespoň 24 hodin před nanesením přípravků. Nikdy se neholte těsně před aplikací.
  • Před aplikací nepoužívejte tělový olej. Pokud vás trápí suchá pokožka, namažte ji krémem.
  • Aplikace na obličej: Obličej je vhodné nejprve umýt, aby se zbavil nečistot a mastnoty a poté opláchnout studenou vodou, aby došlo k uzavření pórů.
  • Pro rovnoměrné nanesení beze skvrn je vhodné použít aplikační rukavici, která byla vyrobena speciálně pro tyto účely.
  • Pro bezchybné opálení nanášejte přípravek zdola nahoru.
  • Pamatujte na to, že nohy, ruce a obličej nepotřebují příliš silnou vrstvu přípravku a bohatě postačí to, co zbyde na rukavici.
  • Pěnu nanášejte nejlépe večer, nechte přes noc působit a ráno opláchněte.
  • Každý den pokožku hydratujte, aby opálení vydrželo co nejdéle.

Pro kapky:

  • Pro opálený vzhled jednoduše přidejte pár kapek do svého oblíbeného denního krému oolaboo nebo jiných pečujících přípravků na pleť.
  • Mějte na paměti, že čím více kapek přidáte, tím tmavší bude výsledné opálení. 2-3 kapky jsou ideální pro přirozené opálení, 4-5 kapek pro intenzivní výsledek.

SKIN SUPERB SILKY BRONZING MOUSSE

Skin Superb Silky Bronzing Mousse je lehká samoopalovací pěna, která se snadno nanáší. Obsahuje přírodní bronzer DHA, jež se postará o dlouhodobé a přirozeně hnědé (rozhodně ne oranžové!) opálení. Pro zaručení opravdu bezchybného výsledku je vhodné přípravek aplikovat speciální rukavicí. Přidané aloe vera dodá pokožce vydatnou hydrataci, čímž prodlouží životnost opálení. Takzvaná vodící barva byla do přípravku přidána proto, aby bylo okamžitě vidět, kde již byla pěna aplikována, a které místo je naopak třeba ještě natřít. Nádherná vůně vanilky je pak třešničkou na dortu, která aplikaci promění ve velmi příjemný rituál.

Návod k použití: pro nejlepší výsledek naneste pěnu na čistou a suchou pokožku. Vysušená místa, jako jsou lokty a kolena zbavte odumřelé kůže a pokud je to nutné, namažte je před aplikací krémem. Pro nanášení použijte speciální rukavici, postupujte zdola nahoru a na kolena a lokty přípravek aplikujte v pokrčení. Na chodidla, dlaně a obličej naneste jen velmi slabou vrstvu, ideálně pouze zbytky pěny, které zůstanou na rukavici. Vodící barva je obvykle o něco tmavší než výsledné opálení, které se pod ní vyvíjí 4-6 hodin. Pěnu nanášejte nejlépe večer, nechte přes noc působit a ráno opláchněte. Každý den pak pokožku hydratujte, aby opálení vydrželo co nejdéle.

Skin Superb Silky Bronzing Mousse, 150 ml: 1.160 Kč.

SKIN SUPERB SUN KISSED DROPS

Sun Kissed Drops jsou skvělým doplňkem vaší každodenní péče o pokožku. Kapky Sun Kissed Drops promění jakýkoli produkt na samoopalovací přípravek, který zaručí bezpečně a rovnoměrně opálenou pokožku. Kapky obsahují přírodní bronzer DHA certifikovaný Ecocert, jež se postará o dlouhodobé a přirozeně hnědé opálení bez oranžových tónů.

Návod k použití: pro opálený vzhled jednoduše přidejte pár kapek do svého oblíbeného denního krému oolaboo nebo jiných pečujících přípravků na pleť. Mějte na paměti, že čím více kapek přidáte, tím tmavší bude výsledné opálení. 2-3 kapky jsou ideální pro přirozené opálení, 4-5 kapek pro intenzivní výsledek.

Sun Kissed Drops, 30 ml: 878 Kč.