Nejkrásnější muž Česka bude reprezentovat naše barvy na světových soutěžích

Už po dvaadvacáté zažilo Divadlo v Náchodě pořádnou porci mužské krásy. Tucet mladých sympaťáků působil vcelku kompaktně a o titul Muž roku 2021 se bojovalo až do samotného konce.

V porotě zasedli například Jana Švandová, Jiří Krampol, Jan Přeučil, Eva Hrušková, Jindřich Čanda, Daniela Šinkorová, Tereza Řehořová, Vojta Urban, Radka Pavlovčinová, Michaela Dolinová, Zuzana Bubílková, ale také ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, ministryně financí Alena Schillerová a starosta města Náchod Jan Birke.

Vypracovaná těla nestačí, mladí pánové museli ukázat více třeba, jak pohotově a vtipně umí zareagovat na položené otázky a nemalou roli hrály i všeobecné vědomosti. Většině porotců, ve které zasedli významné osobností z kulturního, společenského i politického života,  pomohla v rozhodování volná disciplína. Po přehlídce plavek a spodního prádla Styx od Trenýrkárny.cz, obleků od firmy Koutný Prostějov už měli jasno vlastně všichni.

Umístění finalistů v soutěži Muž roku 2021

Lukáš Vyšehrad – číslo 8, bude Česko reprezentovat na mezinárodních soutěžích

Jiří Perout – číslo 6, bude Česko reprezentovat na soutěži Mister Supranational

Dominik Chabr – ­­ číslo 9, bude Česko reprezentovat na soutěži Man of the World

Cenu prezidenta soutěže Davida Novotného získal Viktor Agateljan s číslem 4 a Petr Kinský s číslem 7.

Muž roku Sympatie Trenýrkárna.cz a cenu Muž roku Optika Slavíková - Viktor Agateljan si zároveň odnesl vedlejší cenu.

„Titul mohl vyhrát kdokoli z nás, každý měl šanci. Ale jsem za vítězství rád. Měl jsem podporu v hledišti. Takže jdeme slavit a s kluky zakončíme letošní ročník,“ nechal se slyšet vítězný Lukáš Vyšehrad těsně po zvolení titulu Muž roku 2021.

Vítězové budou Česko reprezentovat na mezinárodních soutěžích.