Děti: Nová kolekce obuvi pro nejmenší od společnosti DEICHMANN

Proběhnout kaluží, skočit do závěje… Na podzim a v zimě máme na obuv pro děti jiné požadavky než v teplých jarních a letních dnech. V nové kolekci najdete velký výběr pro dětské nožičky: zateplené tenisky, hřejivou a robustní kotníkovou obuv, obuv typu Chelsea, protiskluzové podešve a vůbec modely poskytující dětské noze maximální oporu.

Pokud jde o tenisky, nízké i kotníkové, jsou vybaveny hřejivou podšívkou a detaily z umělé kožešiny. Nazouvací tenisky s kontrastní podešví lákají ke hře, lezení, šplhání a dovádění.

Nejpozději s prvním sněhem přijde čas na zimní šněrovací obuv a kozačky. Dětské modely z pravé i umělé kůže, zateplené a s nápadnou podešví napodobují obuv určenou pro dospělé. Díky detailům z umělé kožešiny jsou tak měkoučké a hřejivé, že je děti nebudou chtít sundat. Za pozornost pak stojí modely pro nejmenší děti ve stylu obuvi typu Chelsea.

Pro dívky

Dívčí obuvi vládne růžová, červená, modrá nebo lila. Na modelech v tlumených barvách, jako je například šedá, se vyskytují alespoň v podobě barevných akcentů. Malé parádnice zajisté potěší flitry nebo nášivky ve tvaru květů a srdíček. Metalické efekty dodají obuvi cool vzhled.

Pro chlapce

Chlapci se mohou těšit na podzimní barvy, jako je šedá, hnědá nebo béžová v kombinaci s neonovými detaily. Očička těch nejmenších se rozzáří díky nášivkám v podobě požárního vozu. A protože jablko nepadá daleko od stromu, chlapecká sportovní obuv se inspiruje pánskou kolekcí.