Hennessy odhaluje limitovanou edici Hennessy Very Special

Nová limitovaná edice Hennessy Very Special 2021 byla vytvořena ve spojení s Laurentem a Larrym Bourgeoisovými, francouzskými umělci a tanečníky známými jako „Les Twins“. Tito bratři jsou kulturními ikonami svým vlastním jedinečným způsobem a skrze svou tvorbu oslavují francouzské dědictví a průkopnického ducha – vlastnosti, které sdílejí s domem Hennessy.

Umění výroby Hennessy Very Special se překvapivě překrývá se světem tance. Stejně jako kouzlo výjimečného koňaku tkví v míchání mnoha jedinečných eaux-de-vie, i taneční freestyle vyžaduje harmonické sjednocení jednotlivých pohybů, založené na dovednostech a instinktu. Obě tato umění vyžadují trpělivost, přesné pohyby, dokonalé načasování, nezměrnou energii – a špetku geniality. Výsledkem je Hennessy Very Special - nejprodávanější koňak na světě. 

Design limitované edice Hennessy Very Special in Motion by Les Twins

Hennessy Very Special a Les Twins vytvořily multimediální spolupráci, která se celá nese v duchu hesla „Move Out Loud“ a spojuje umělecké vyjádření skrze tanec, hudbu, módu a video. Díky využití technologie zachycující pohyb se domu Hennessy podařilo zachytit radostnou energii tanečníků Les Twins při jejich živém vystoupení a následně tyto digitální obrazy přetvořit do originálního designu limitované edice. Vůbec poprvé limitovanou edici Hennessy reprezentují dva, vzájemně se doplňující designy, ilustrující energii bratrů Laurenta a Larryho. Tento jedinečný design skrývá láhev lahodného koňaku Hennessy Very Special, který díky zrání v nových dubových sudech oplývá odvážnými toastovými a ovocnými tóny s bohatou chutí na patře.

Hudební video Hennessy Very Special in Motion by Les Twins

Výsledkem inspirativního spojení Les Twins a Maison Hennessy je nejen design limitované edice, který je zrcadlem freestyle tance uměleckého dua, ale také hudební video „Mirror“, originální singl s texty inspirovanými domem Hennessy a společnou hrdostí na francouzské dědictví. „Mirror“ je originální hudební video Maison Hennessy, zcela první, které dům vydal, představující elektrizující představení Les Twins ztělesňující étos „Move Out Loud“ s chytlavými refrény inspirovanými sloganem Hennessy „Never Stop, Never Settle.” 

Limitovaná edice Hennessy Very Special je k dostání na webových stránkách idrinks.cz.

Doporučená maloobchodní cena je 849 Kč.