Vyzkoušejte kyselinu hyaluronovou, omlazuje tělo

Kult mládí vládne všude kolem nás a tak máme pocit, že musíme vypadat stále na třicet. Je to vůbec možné? Přesvědčují nás o tom hollywoodské herečky, které bez ohledu na fakt, že jsou už mnohdy maminkami, či dokonce babičkami, vypadají skvěle. Pravda, trochu tím řadu žen provokují a máme pocit, že je to díky jen plastickým operacím, ale nemusí to být pravda!

Ptáte se, zda lze dosáhnout mladšího vzhledu a namísto bolestivých kloubů mít pružné tělo? Základem je zdravá životospráva a pravidelný pohyb a ještě malý velký zázrak: kyselina hyaluronová. Jistě jste už o ní slyšeli, protože estetická medicína ji považuje za nejlepší objev.

Tato kyselina se v našich tělech běžně vyskytuje a zjednodušeně řečeno se stará o dostatečnou hydrataci všude, kde je to potřeba. V kloubech, svalech, ve vazivových tkáních, na sliznicích, v očích i v pleti. Má to však jeden háček, s přibývajícími léty produkce vlastní kyseliny hyaluronové se snižuje. Kolem čtyřicítky, naše tělo už této vzácné látky nevyrobí ani z poloviny tolik, kolik naše tělo potřebuje, aby lépe odolávalo času, proto postupně ochabuje. Klouby začínají pobolívat, vrzat a vypadá to, že snaha udržet si nejen vzhled, ale i hybnost a pružnost jako v mládí, je marná.

Elixír mládí

Co jiného můžeme udělat, než kyselinu hyaluronovou tělu dodat? Vsadíte-li na tekutou formu a budete ji užívat tedy v kapkách, které si smícháte s vodou nebo s džusem a vypijete, změna se brzy dostaví. Ve dvanácti kapkách Hyalurmedu od Pharma MKL je celý mililitr stoprocentní kyseliny hyaluronové. Jakmile se dostane do těla, začne dělat svou práci zevnitř směrem ven - pomůže kloubům, svalům, kostem i pleti. Dostanou výživu i mazání, aby nebolely a fungovaly tak, jak je třeba.

Okamžitý lifting obličeje zajistí zase Hyalurmed Obličejové sérum, které má rovněž vysoký obsah kvalitní přírodní kyseliny hyaluronové. Kromě hloubkové hydratace, díky níž se pleť vypne a vyhladí vrásky, obsahuje výtažky z rostlin a ovsa. Jejich úkolem je zahojit akné či růžovku a napravit škody napáchané UV zářením.

Ráno si na obličej, oční okolí a dekolt aplikujte sérum, pak si ještě dopřejte sklenici vody s kyselinou hyaluronovou a pak už jen celý den poslouchat komplimenty – že ani v nejmenším nevypadáme na svůj věk!

Dermatoložka MUDr. Diana Višňovská vám poradí, jak péčí o pleť předejít zbytečným vráskám

Správně zvolená kosmetika je základem péče o pleť, i když jen samotnou kosmetikou boj proti stárnutí nevyhrajeme. Vždy to jde ruku v ruce s vhodným ošetřením u korektivního dermatologa. Základem však stále zůstává důkladné vyčištění pleti a její hydratace krémy a séry s kyselinou hyaluronovou, kolagenem, peptidy, vitaminy a antioxidanty. Osobně nedám dopustit na oční krém Eyerevive Collagen, navzdory citlivé pokožce mě nedráždí, zabraňuje otokům a kruhům pod očima a působí preventivně proti vráskám. Na hydrataci pleti bych doporučila Hyalurmed Face Serum PRO, s vysokým obsahem kyseliny hyaluronové, allantoinem a antioxidačně působícím extraktem z černé orchideje. No a v první řadě je potřeba dodržovat ochranu před slunečním zářením, což by mělo být absolutním MUST HAVE.

Více informací o produktech - www.pharmamkl.cz