Erborian Super Sérum: Lepší účinnost znamená více aktivních složek

Při vývoji nových produktů jsme měli na mysli jednu otázku: Jak mohou být naše přípravky ještě účinnější? Odpovědí jsou tato 4 super séra, v nichž je koncentrováno 80 % vysoce účinných a výjimečných ingrediencí:

  • BAMBOO SUPER SERUM
  • RED PEPPER SUPER SERUM
  • YUZA SUPER SERUM
  • GINSENG SUPER SERUM

Značka Erborian, zrozená v Koreji a vyvinutá v Paříži, posledních 10 let doslova otřásá kosmetickým světem, a to díky svým hybridním produktům, které jsou jak dekorativní, tak i pečující. Jedná se například o dnes již ikonické BB a CC krémy nebo v poslední době populární Skin Hero.

A letos Erborian rozvíří kosmetické vody znovu - svými novými séry, která jsou od první aplikace nejen vysoce účinná, ale především mají tak jednoduché složení, že se do nich nemůže schovat žádná nežádoucí látka. Obsahují totiž 80 % výtažků z našich super ingrediencí, bonusové aktivní složky a pak už jen to, co je zcela nezbytné pro klinicky ověřené výsledky.

Ženšen, bambus, yuzu a červená paprika! To jsou ty přírodní super ingredience, o jejichž síle je Erborian natolik přesvědčen, že jim dal hlavní role ve svých nových přípravcích. Vedle nich pak v produktech najdeme bonusové účinné látky, jako jsou peptidy, kyselina hyaluronová, vitamín C a PHA.

Všechna séra obsahují prebiotika, jež pomáhají udržovat rovnováhu pokožky a zachovávat její hydrataci.

BAMBOO SUPER SERUM

80 % bambusového extraktu + kyselina hyaluronová.

Super ingredience

Bambus (INCI: extrakt a šťáva z bambusu phyllostachys) je známý tím, že se díky vysokému obsahu minerálů dokáže značně ohnout, ale nepraskne. A přesně tento efekt má i na pokožku - pomáhá zlepšovat její přirozený hydratační proces a zároveň v ní potřebnou vlhkost uzamkne.

Naše bonusové složky

Kyselina hyaluronová brání v dehydrataci pokožky a viditelně vypíná její povrch. Naše sérum přitom obsahuje hned dva druhy této zázračné látky: kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulovou hmotností, která proniká hlouběji do pokožky a kyselinu hyaluronovou s vysokou molekulovou hmotností, jež působí na povrchu.

Bamboo Super Sérum má lehkou texturu, která se po kontaktu s pokožkou promění na vodu, a okamžitě, intenzivně a v neposlední řadě i udržitelně tak dodává pokožce hydrataci a zanechává ji po celý den příjemně vláčnou.

Už 2 hodiny po aplikaci bude pleť vypadat svěžeji, zářivěji a její hydratace se zvýší o 46 %.1

Bamboo Super Serum, 30 ml: 1.110 Kč.

  1. Test účinnosti (korneometrie) proběhl na 10 osobách během 24 hodin.

RED PEPPER SUPER SERUM

80 % extraktu z červené papriky + PHA

Super ingredience

Korejská červená paprika (INCI: Extrakt z plodů Capsicum Annuum) je aktivní složka známá svými energizujícími a antioxidačními vlastnostmi. Vedle toho je to složka bohatá na minerály, které jsou nezbytné pro hydrataci pleti a navíc se postará o odstranění našedlého podtónu a zároveň pleť přirozeně rozjasní. Speciálně pro Erborian byl použitý extrakt z červené papriky zbaven kapsaicinu, tedy látky, jež je zodpovědná za pálivost. Přípravek je tedy maximálně šetrný k pleti.

Bonusové složky

PHA neboli polyhydroxykyseliny eliminují odumřelé kožní buňky a zároveň podporují regeneraci buněk nových. Díky tomu vyhlazují nerovnosti, celkově zlepšují strukturu pleti a v neposlední řadě pokožku obličeje rozjasňují.

Red Pepper Super Sérum je energizující povzbuzení, které naše pokožka potřebuje k tomu, aby působila přirozeně zářivým dojmem.

Je klinicky prokázáno, že okamžitě a trvale dodává pokožce energii, vyhlazuje ji a zanechává ji zdravější.2

Red Pepper Super Sérum, 30 ml: 1.400 Kč.

  1. Klinicky testováno na 30 osobách po dobu 4 týdnů.

YUZA SUPER SERUM

80 % yuzu extraktu + vitamín C

Super ingredience

Výtažek z ovoce yuzu (INCI: Extrakt z plodů Citrus Junos), křížence ičangkanu a divoké mandarinky, je přirozeně bohatý na vitamín C a ceramidy C24, které jsou nezbytné pro posílení přirozené ochranné bariéry pokožky. Vedle toho je tento extrakt, k jehož výrobě jsou zužitkovány všechny části ovoce, proslulý svými hydratačními a antioxidačními vlastnostmi

Naše bonusové složky

Vitamín C je vyhlášený svými antioxidačními vlastnostmi a také tím, že zanechává pokožku viditelně rozjasněnou.

Yuza Super Sérum má ultralehkou texturu a je stejně šťavnaté jako čerstvě vymačkaná šťáva z yuzu.

Vyživuje a chrání pokožku před vysušením a zároveň i před poškozením zvenčí, a to vše aniž by na na pleti zanechával mastný film. Výsledkem použití je revitalizovaná, silnější, krásnější a zářivější pokožka.

Klinické testy3 odhalily, že po měsíčním používání pleť působila viditelně vyživenějším dojmem, což je skvělý výsledek pro sérum, které pokožku nemastí.

Yuza Super Sérum, 30 ml: 1.400 Kč.

  1. Odborný spotřebitelský test probíhal na 34 osobách po dobu 1 měsíce.

GINSENG SUPER SERUM

80 % extraktu z ženšenu + peptidy

Super ingredience

Ženšen (INCI: Extrakt z kořene ženšenu pravého), konkrétně tedy kombinace bílého ženšenového komplexu s fermentovaným extraktem z ženšenu červeného jsou aktivní složky, které pomáhají bojovat se známkami stárnutí pleti. V Asii je ženšen považován za nejvzácnější rostlinu a je používán po tisíce let ke zlepšení kvality života. Erborian pro své přípravky využívá korejský ženšen, jež se sklízí po 6 letech pěstování a díky tomu má ze všech odrůd ženšenu nejvyšší koncentraci aktivních molekul, které pomáhají vyhlazovat vrásky a vrací pokožce pružnost.

Bonusové složky

Peptidy významně pomáhají vyhlazovat a celkově zlepšovat strukturu pokožky a pleť pak působí vitálnějším a pevnějším dojmem.

Díky svým stahujícím a vyhlazujícím účinkům Ginseng Super Sérum redukuje výskyt vrásek, zpevňuje kontury obličeje, zanechává pleť hladší a pružnější. Má lehkou úžasně lehkou texturu, která okamžitě splyne s pokožkou.

Klinické testy provedené dermatologem odhalily okamžitou redukci vrásek, po 4 týdnech navíc i o 30 %4 méně jemných vrásek pod očima a o 23 %4 méně vějířků kolem očí.

Ginseng Super Sérum, 30 ml: 1.750 Kč.

  1. Klinicky testováno na 30 osobách po dobu 1 měsíce.