100% přírodní péče: LIP Intimní oleje s prebiotiky a postbiotiky

Intimní hygiena je dnes už nedílnou součástí našich životů. Přistupovat k ní lze různě, na paměti bychom ale měli mít vždy jedno: skrze sliznice se do našeho těla dostává z kosmetiky téměř vše. 100% přírodní péče s postbiotiky a prebiotiky je tak ideální volba.

Jak už bylo řečeno, skrze sliznice se do těla dostává spousta látek z okolního prostředí – spodního prádla, vody na koupališti, pracích prostředků a v neposlední řadě také z kosmetiky. Při intimní péči bychom tedy více než kdy jindy měli dbát na vhodné složení, ideálně bez syntetických parfémů, barviv, konzervantů a dalších potenciálně škodlivých látek. A platí to i naopak: díky prostupnosti sliznic můžeme našemu tělu díky vhodné kosmetice výrazně pomoci. V novém intimním čisticím a hydratačním oleji na intimní partie LIP INTIMATE CARE - PREBIOTIKA A POSTBIOTIKA můžete o poševní sliznice pečovat ještě efektivněji než doposud.

Švédská značka Lip Intimate Care se obecně vyznačuje přírodním, veganským a z velké části BIO složením. V případě tohoto intimního a čisticího oleje se můžete spolehnout na to, že jeho složení je ze 70 % BIO: konkrétně jsou to všechny použité oleje (slunečnicový, kokosový, jojobový a olej z ovsa setého), zbytek složení tvoří vitamin E (tocopherol), přírodní změkčovadlo a prebiotické a postbiotické složky.

Proč prebiotika i postbiotika?

O probiotikách už jste určitě mnohé slyšeli a četli. Jsou to živé mikroorganismy, které se přirozeně vyskytují v našem těle. Výrazně ovlivňují imunitní systém, starají se o vyvážené prostředí ve střevech a v neposlední řadě také o zdraví pochvy. Pokud se rovnováha jakkoliv naruší – ať už nevhodnou stravou bohatou na cukry, nadmírou desinfekčních prostředků, pohlavním stykem, užíváním antibiotik nebo třeba koupáním v chlorované či naopak špatné přírodní vodě, dochází k nepříjemným zánětům a dalším problémům. O zdraví pochvy ale i sliznic vnějších rodidel je proto dobré správně pečovat a používat Lip Intimate Care čisticí a hydratační olej na intimní partie – prebiotika a postbiotika, který se postará o ideální stav.

Prebiotika jsou v podstatě jakousi potravou pro probiotika: díky dostatku prebiotik budete mít i tolik kýžený dostatek probiotik. Jak je již z názvu patrné, kromě prebiotik obsahuje olej i postbiotika. To jsou tzv. metabolity, tedy produkty látkové výměny, probiotik. Zjednodušeně lze říci, že probiotika se „živí“ prebiotiky a z tohoto procesu vznikají postbiotika. Postbiotika dokáží oslabovat bakterie, které způsobují na sliznici záněty a další problémy. Ne nadarmo kombinaci prebiotik a postbiotik obsahují i různé přípravky pro léčbu již vzniklých obtíží.

Díky Lip Intimate Care s pre- i postbiotiky však bude váš poševní mikrobiom vždy v rovnováze. Působí totiž preventivně proti zánětům, přitom je 100% přírodní a bez parfémů či dalších alergenů.

Vhodný je i pro těhotné a kojící ženy a používat jej samozřejmě mohou i muži, kterým záleží na zdraví intimních partií jich samotných i jejich partnerek.

LIP INTIMATE CARE

Čisticí a hydratační olej na intimní partie – prebiotika a postbiotika

Jemný mycí olej pro intimní péči. Zvlhčuje, zklidňuje a chrání vulvu. S makadamovým olejem, který má pozitivní vliv na sliznice, a zklidňujícím ovesným olejem. Bez parfemace. Používá se místo intimního mýdla, na pokožce i sliznici ponechá příjemný film, který není potřeba nijak smývat.

100% přírodní složení, 70 % BIO

Cena: 549 Kč / 75 ml

Výjimečný projekt madeformoms.cz

Do svého portfolia zařadil značku Lip Intimate Care i český projekt madeformoms.cz, kde je můžete i objednávat. Projekt, který na český trh přináší jen vysoce kvalitní a zároveň stylové přípravky pro péči o těhotné, novopečené maminky a miminka, ale hlavně ženy, kterými nepřestáváme nikdy být.