Rozlučka s létem v safari stylu

Konec prázdnin se pomalu, ale nezadržitelně blíží. A s ním bohužel i pokles příjemných venkovních teplot. Nesmutněte a udělejte si radost trendy kouskem v safari stylu, který unosíte i během babího léta.

Ani teplo, ani zima. Jak se tedy obléct? Dilema, které při přechodu ročních období zažívá každý. I když se období mezi koncem léta a začátku podzimu vyznačuje chladnějšími rány a večery, přes den se na nás ještě většinou usmívá sluníčko. Neschovávejte ještě proto oblíbené letní oblečení do krabic! Naučte se ho kombinovat s těmi správnými podzimními kousky a vychutnejte si léto o něco déle! Nechte se zlákat neutrálními přírodními tóny, zvířecími vzory a prožijte babí léto stylově.

Patří k vašim nejoblíbenějším letním modelům šaty? Oblečte je s hřejivým kardiganem, lehkým podzimní kabátkem, nebo koženým křivákem v přírodních barvách, doplňte balerínami, či teniskami a můžete směle vyrazit do ulic!

Skvělou alternativou k šatům jsou sukně v módní maxi či midi délce. Odvažte se a sáhněte po atraktivním modelu ve zvířecím vzoru, ve kterém budete absolutně nepřehlédnutelná. Zkombinujte ji s oblíbeným vrškem, přehoďte bundičku přes ramena a další letně-podzimní outfit je na světě!

Pokud patříte k těm zimomřivějším, vsaďte na dlouhé cargo kalhoty nebo džíny v přírodních barvách, které si můžete obléct k čemukoliv. Nadčasový trenčkot, teploučký oversized svetr, nebo trendy svrchník ve stylu košile? Výběr je pouze na vás.