Porota vybere v Aquapalace Praha poslední finalistky pro MISS ČESKÉ REPUBLIKY

Velké finále se blíží. Zajímá vás, které z krásných dívek se stanou finalistkami prestižní soutěže MISS České republiky? Pak zavítejte v sobotu 7. srpna do Aquapalace Praha, nejzábavnějšího aquaparku ve střední Evropě. Budete tak mezi prvními, kdo se dozví, které tři finalistky doplní dvanáctku krásných dívek a užijete si zábavné odpoledne s celou rodinou.

Čtvrté semifinálové kolo zahájí představení semifinalistek, která začne ve 12:30. Program doplní volné disciplíny a taneční vystoupení soutěžících dívek. Akci završí oblíbená promenáda v plavkách a vyhlášení postupujících dívek v 16:00.

Na návštěvníky čeká i více než 20 tobogánů a skluzavek včetně oblíbeného tobogánu s virtuální realitou MAGIC TUBE, nejdelší Divoká řeka i mořské vlnobití. Odpočinek poskytne relaxační zóna s rodinnými boxy u Korálového dómu, kde je možné poslouchat hudbu přímo pod vodní hladinu. V POOL BARU si můžete vychutnat drinky přímo z bazénu.  

Více informací k 4. semifinálovému kolu MISS České republiky:

Termín: 7. srpna od 12:30 h

Místo: Aquapalace Praha, Pražská 138, Praha-Čestlice

Vstupenky: Vstupné je součástí vstupu do Vodního a Saunového světa.

V Aquapalace si nenechte ujít také další letní akce:

Pestrobarevné prázdniny

Pro letní sezonu v čestlickém aquaparku připravili zbrusu nový program ve stylu Barevného léta, který nabídne sérii dětských koncertů, zábavních vystoupení a pestrých animačních programů určených především dětem. Hlavním lákadlem je nové moderní studio dívčí skupiny Lollipopz a oblíbeného dětského dua Kája a Bambuláček.

SaunaFest

Již 9. ročník mezinárodního festivalu saunování v Aquapalace Praha v Čestlicích přinese opět nabitý program a spoustu zajímavých saunových zážitků. Ve dnech 12.-15. srpna se zde setkají čeští i zahraniční odborníci a saunoví mistři, aby divákům umožnili zažít ceremoniály světové úrovně. SaunaFest je jednou z největších saunových akcí v Evropě, která každoročně přináší to nejlepší ze saunového umění.

Více informací o Aquapalace Praha

Aquapalace Praha je 3. nejnavštěvovanějším turistickým cílem v roce 2020 v anketě agentury CzechTourism. V Evropském měřítku je Aquapalace Praha 2. nejnavštěvovanějším aquaparkem za německým Therme Erding, celosvětově je na 12. místě. Zábavně relaxační komplex se rozkládá na ploše 9150 m², podlahová plocha dvoupatrového areálu tvoří 16 851 m². Vodní svět se skládá ze tří samostatných paláců a rozsáhlé venkovní zóny s lehátky i vodními bary, kde jsou návštěvníci obsluhování přímo ve vodě. Palác Dobrodružství nabízí zábavu na 21 tobogánech a skluzavkách, včetně nejdelšího tobogánu v ČR, kde je možné si užít jízdu dlouhou celých 250 metrů – tedy čtvrt kilometru divoké vodní zábavy. Palác pokladů nabízí bazén s mořským vlnobitím či každodenní poutavá projekce Laser Show promítaná na vodní clonu. Saunový svět s venkovní zahradou je největší v ČR, disponuje 18 saunami a prohřívárnami. Dvoupodlažní Fitness se rozkládá na ploše 1 500 m2 a nyní může vpustit dovnitř pouze 10 osob. Luxusní Spa & Wellness nabízí masáže, kosmetiku, manikúru, pedikúru, celotělové rituály a koupele, procedury Hammam a Rassoul, peelingový bar. Středisko zdravotních služeb Aquapalace Balneo & Medical se specializuje na léčebnou fyzioterapii, v současnosti nabízí antigenní a PCR testy přímo v areálu aquaparku. Součástí areálu je rovněž čtyřhvězdičkový hotel s 231 pokoji a kongresovým centrem pro 650 osob.

Více informací naleznete na www.aquapalace.cz.