glam former between washes - nový suchý šampon od oolaboo

Nechcete si mýt vlasy každý den? Jste každé ráno ve spěchu a na účes už nemáte čas? Cestujete a nemáte přístup k vodě? Nechcete si barvit vlasy příliš často? Pak je oolaboo glam former between washes opravdovou nutností ve vaší kosmetické výbavě.

Svěžest mezi mytími

Zbrusu nový suchý šampon od oolaboo dodá vašim vlasům svěžest mezi pravidelnými mytími, neboť dokáže absorbovat přirozený maz z vlasů i pokožky hlavy. Kromě toho propůjčí vlasům potřebný objem i lesk, čímž pomůže formovat účes přesně podle vašich představ. V neposlední řadě se pak suchý šampon postará i o pohlcení případného nežádoucího zápachu a vlasům poskytne nádhernou vůni.

Barva vydrží déle

Máte barvené vlasy? Pak dobře víte, že se při častém mytí běžným šamponem barva vymývá, ztrácí lesk a bledne. Suchý šampon je proto ideální volbou, jak udržet účes čistý a na pohled krásný, aniž by bylo potřeba vlasy barvit častěji.

Šetří planetu

K osvěžení účesu je potřeba jen a jen suchý šampon, takže při každém jeho použití šetříte značné množství čisté pitné vody a tím i naši planetu.

Správné použití suchého šamponu

  • Před použitím protřepejte.
  • Naneste pouze na kořínky vlasů ze vzdálenosti asi 15 cm.
  • Počkejte několik minut, aby se přípravek vsákl do vlasů i pokožky hlavy.
  • Poté vlasy a pokožku hlavy promasírujte, abyste zajistili rovnoměrnější rozložení a nechte šampon zaschnout.
  • Nakonec vlasy pročešte hřebenem nebo alespoň prsty.
  • oolaboo glam former between washes v kostce

Glam former between washes dry shampoo je suchý šampon, který osvěží vaše vlasy mezi dvěma mytími, zanechá je nádherně čisté, svěží a dodá jim přirozený lesk, aniž by na nich zanechal zbytky pudru. Vedle toho propůjčí vlasům úžasný objem, pomůže formovat účes přesně podle vašich představ a také prodlouží životnost vaší barvy. Navíc přípravek pohlcuje zápachy, jako je například kouř nebo pachy z vaření a funguje jako vlasový parfém s příjemnou vůní.