Intimní problémy jednou pro vždy můžete vyřešit díky frakčnímu laseru

Intimní pohoda hraje v životě každé ženy zásadní roli. Důležitá je nejen v rámci celkové vitality, ale i zdravého sebevědomí. Díky moderním technologiím dnes již naštěstí není vaginální omlazení nebo řešení problémů, jako jsou bolesti při pohlavním styku či vaginální suchost, ničím neřešitelným.

V pražském estetickém a medicínském centru Markin využívají pro řešení řady problémů špičkový CO2 frakční laser, který se ukázal jako velmi efektivní a bezpečný i při použití v intimních partiích. V případě laserového vaginálního omlazení dochází ke spuštění procesu regenerace tkání, jenž trvá až několik týdnů. Tato bezbolestná procedura navíc přináší téměř okamžitý účinek, významné zlepšení totiž můžete pozorovat již po prvním ošetření. Kromě obnovy vaginálního pH, které pomáhá v boji proti nepříjemným infekcím, dochází také k nápravě vaginální tkáně, jejíž zdraví je stěžejní v boji proti problémům s inkontinencí či sexuální funkcí.

Během slunečních měsíců využijete v oblasti intimních partií také laserového ošetření pro docílení sametově hebké pokožky. Epilace nejmodernějším diodovým laserovým strojem Epilia v centru Markin je bezbolestná a vysoce účinná, odstraní totiž všechny typy chloupků bez ohledu na jejich tloušťku, barvu či umístění.

www.markin.cz