Tipy pro zregenerovanou pokožku za jednu noc

Máte své oblíbené večerní rituály spojené s péčí o pleť? Léto je ideální čas na to nějaké vytvořit a sledovat účinky na pleť.

V létě jako bychom měli zkrátka větší chuť žít zdravěji. Vlivem sluníčka naše tělo více touží po vodě, příroda vydává ovoce a my tak čerpáme důležité živiny. Nejenže jsou vitaminy a voda důležité proto, aby naše tělo správně fungovalo, ale také se to hned projeví i na vzhledu pokožky. Doporučujeme však vyživovat náš největší orgán, kůži, jak zevnitř, tak i zvenčí.

Doporučujeme obecně nezapomínat na hydrataci a používat hydratační krémy a séra, které pracují na bázi přísad, které zachycují vodu, jako je například kyselina hyaluronová a podobně. Dívejte se pečlivě na složení a zvolte produkt, který je obohacený aktivními složkami antioxidantů, tedy například vitamin E nebo vitamin C.

Nechte kosmetiku pracovat, zatímco vaše tělo se bude v noci regenerovat.

Astrid VITAMIN C Energizující a rozjasňující maska

Než půjdete spát, dopřejte si chvíli pro sebe a obnovte hladinu vitaminu C. Jeho bohatou přítomnost si užijete díky této textilní masce, která je perfektním pomocníkem pro hydrataci pleti. Pleť díky ní vypadá plná energie, osvěžená a zářící. Maska je napuštěná sérem s účinnou kombinací vitamin C, grepu a extraktu z kustovnice čínské, známých pro své antioxidační, revitalizující a rozjasňující účinky, které pomáhají osvěžit zašedlou a unavenou pleť. Užijte si osvěžený, jemnější a rozzářený vzhled vaší pokožky.

Cena: 49,90 Kč

Perlové sérum bioten Hyaluronic GOLD

Pokud cítíte, že vaše pleť je napnutá a potřebuje vážně napít, dopřejte jí hned další ráno nebo ještě tu noc také perlové sérum značky bioten. Tak zabráníte ztrátě vlhkosti a s pomocí vitaminu B3 se vám podaří udržet zdravou hladinu hydratace. Toto unikátní perlové sérum s 93 % ingrediencí přírodního původu zlepšuje texturu pleti a redukuje viditelné vrásky. Vaše pleť bude také vypnutá, plnější a se sjednoceným tónem díky obsahu kyseliny hyaluronové a fermentovaného rýžového extraktu.

Cena: 299,00 Kč/ 30 ml

Indulona Zklidňující tělové mléko ALOE VERA

Rozmazlujte pokožku svého těla, rozhodně si to zaslouží. Toto zklidňující tělové mléko od Indulony je obohacené o aloe vera, vynikající hydratační látku, která je známá svými uklidňujícími, antioxidačními a hydratačními vlastnostmi. Společně s obsaženým vitaminem E kůži dáte vše, co si teď může přát. Vitamin E totiž poskytuje pokožce hloubkovou výživu.

Mléko s tak hedvábnou texturou dodává navíc pokožce jemnost a pocit svěžesti, který si můžete užívat až po 48 hodin.

Cena: 129,90 Kč/400 ml