Není pohodlnějšího léta, než v teniskách Simple and Sweet

Většina z nás si zvykla na domácí oblečení, které nám poskytovalo celodenní pohodlí, a to skoro celý rok. Nyní, když znovu míříme zpátky do kanceláře, na pracovní oběd, ale i na vysněnou letní dovolenou nebo večeři na zahrádce, před námi stojí velká výzva: vypustit ze svého šatníku nekomfortní outfity, ale přesto si udržet styl. Záleží vám na obou atributech? Pak se pusťte do změny od základu a začněte volbou vhodné obuvi!

Možná právě i vy zjistíte, že své dosud oblíbené lodičky toužíte vyměnit za pohodlné espadrilky nebo látkové tenisky, které se hodí jak pro každodenní nošení, tak i mnohé společenské akce. Nejen, že vám poskytnou komfort na celý den, jsou navíc i elegantní a stylové. V posledních letech se v tomto druhu letní obuvi nemusíte obávat vyrazit ani na takové události, jako jsou svatby!

V E-SHOPU Simple and Sweet objevíte tolik krásných tenisek, espadrilek a slip-ons, že budete mít problém si vybrat ty pravé. Ať už se v nich rozhodnete vyrazit na rodinnou dovolenou, výlet s přáteli nebo do práce, budete si denně užívat pohodlí, ale i neotřelý styl, který dodají každému vašemu outfitu.

www.simpleandsweet.cz