Dejte přednost kvalitě se značkou Stefanel

Je opravdu třeba, abyste ve svém šatníku měla patnáct svetrů a dvacet triček? Které se ovšem po jediném praní povolí a vytahají? Pokud dáváte přednost kvalitě, pak byste měla sáhnout po kvalitních značkách, které nabízejí modely v precizním zpracování.

Pomalá móda bude pro vás to pravé. Tento trend jde ve stopách známějšího hnutí Slow food. Vymezuje se proti řetězcům, které produkují trendové oděvy bez ohledu na environmentální a sociální dopady. Pomalá móda klade důraz na kvalitu zpracování, řemeslné dovednosti, tradiční styl. Zakládá si na nadčasovosti a snadné kombinovatelnosti modelů z předchozích i budoucích kolekcí, respektuje tak touhu ženy nosit oblíbené kousky i několik sezon.

Módní značka Stefanel vychází vstříc všem vyznavačkám nadčasové klasiky a dokonalého zpracování, nadčasové klasiky i kvality, která neomrzí. Modely Stefanel jsou investicí, která se vyplatí. Vašemu stylu, šatníku i peněžence.

Slow fashion přechází od kvantity ke kvalitě. Dopřejte si neuvěřitelný pocit rozkoše z dokonalého výrobku také vy. Těšíme se na vaši návštěvu.

Vybírejte pečlivě z nabídky a postavte si šatník tak, že z kvalitních kousků vytvoříte dva až tři komplety, díky kterým budete vždy vypadat skvěle. V prodejnách Stefanel vám s výběrem rádi pomůžeme.

O značce Stefanel:

Od roku 1959 je značka Stefanel klíčovým hráčem na poli pletenin. Pod značkou Maglificio Piave získával výrobce stále silnější pozici, v roce 1980 byl otevřený první butik s názvem Stefanel – v italské Sieně. První zahraniční butik našel svou adresu v Paříži, městě módy, jen o dva roky později. V rodinném byznysu se dnes pohybuje již třetí generace rodiny Stefanel, Eleonora Stefanel na pozici kreativní ředitelky, Carlo Stefanel jako ředitel obchodu. V současné době značka Stefanel mění obchodní strategii a převádí značku do segmentu střední a vyšší třídy módních značek.