Bára Fišerová je takový malý masový upírek

Herečka Bára Fišerová, která je známá především ze seriálu Sestřičky, ochutnala ty nejlepší steaky a ty nejlepší masové speciality v Praze, které připravovali skvělí kuchaři v rodinné restauraci El Gaucho. Do centra metropole se vydala se svojí kamarádkou a rozhodně si večer ve společnosti opravdu užívala.

A jaké steaky má Bára nejraději? „Ač na to nevypadám, mám nejradši co nejkrvavější steaky, jsem takový upírek... Když steak rozkrojím musí z něj vytéci ta krvavá šťávička, miluji je skoro syrové, ale nepohrdnu žádným zpracováním, protože každý kvalitní steak je pro mě vynikající,“ prozradila herečka s postavou holčičky, která považuje steaky za neodolatelné a steakový koncept El Gaucha za styl jí velice blízký.

Sympatickou herečku již brzy můžete vidět v novém českém celovečerním filmu Město, který je první celý originálně natočený na mobilní telefon. A zajímá-li vás, v jaké roli usměvavou Báru uvidíte, tak opět v roli zdravotní sestřičky, ale pokud ji chcete vidět i v jiných rolích, vydejte se za třeba do Divadla Bez Hranic, kde hrají samé lepší kusy od komedií až po detektivky.

Instagram a Facebooku

Foto: El Gaucho a Herminapress