WEIGHTLESS VOLUME MASQUE: maska pro vlasy s rostlinnými proteiny

Vlasová péče s rostlinnými extrakty a aktivními látkami, které byly speciálně zkombinovány tak, aby vlasy ochránily a posílily jejich strukturu, čímž dodají objem celému účesu. Profesionálové z REF, světově uznávané švédské značky péče o vlasy, jsou poháněni nadšením pro kreativitu, touhou po inovacích a také po vysoce kvalitních produktech, které opravdu fungují.

Maska plná účinných ingrediencí:

  • Vysoký obsah posilujícího extraktu z quinoy pro dlouhodobý efekt regenerace.
  • Kombinace rostlinných proteinů pro posílení a zlepšení každého vlasu.
  • Lehký grapefruitový olej zvyšuje objem vlasů a dodává jim jedinečný lesk.
  • Sofistikovaná ochrana proti poškození, díky níž se vlasy snadno rozčesávají.
  • Bohatší složení s menším obsahem vody.

Aktivní složky z přírody spojené s nejnovějšími vědeckými poznatky.

Organický grapefruitový olej

Kromě zklidnění podrážděné pokožky hlavy a propůjčení svěží vůně se tento lehký olej postará také o vzdušný objem každého pramenu vašeho účesu. Grapefruitový olej navíc přispívá k hydrataci, posílení a zvýšení lesku.

Kombinace rostlinných proteinů

Pokročilá kombinace rýžových proteinů a aminokyselin podporuje hloubkovou výživu vlasových vláken, což má za následek mohutný objem, plnost a zároveň i pružnost vlasů.

Posilující protein z quinoy

Vysoký obsah proteinu z quinoy dodá vlasům široké spektrum esenciálních aminokyselin, čímž podpoří jejich dlouhodobou regeneraci. Právě tento protein se totiž pyšní velmi podobnými vlastnostmi jako keratin. Ten se ve vlasech vyskytuje zcela přirozeně a je zodpovědný za jejich sílu, zdraví a lesk, častým fénováním či upravováním a také s věkem se však z vlasů vytrácí.

Speciální složky proti lámavosti vlasů

Inovativní složení založené na přírodních molekulách a organickém másle tvoří z této masky přípravek, který umožňuje česání a další úpravu účesu za sucha i za mokra, aniž by bylo nutné se obávat polámání vlasů. Zároveň jsou vlasy a vlasové folikulu chráněny před poškozením.

Systém pro zachování barvy

Color Preserve je kombinace přírodních ingrediencí spojená s nejnovější špičkovou technologií, jež tvoří dokonalý systém pro zachování barvy. Tento systém je založený na oleji získaném ze slunečnicových semen, který jednak poskytuje přirozenou ochranu proti UV záření, ale také propůjčuje vlasům zářivý lesk a dodává jim živiny, čímž významně podporuje jejich přirozenou krásu.

WEIGHTLESS VOLUME MASQUE

Maska pro objem s grapefruitovým olejem.

250 ml: 861 Kč/32 EUR.