ILLUMINATE COLOUR MASQUE: maska na vlasy s rostlinnými extrakty

Ochranná péče rostlinnými extrakty a dalšími účinnými látkami, které byly speciálně vybrány tak, aby dokázaly prodloužit životnost barvy a zároveň dodaly vlasům zdravý lesk. Profesionálové z REF, světově uznávané švédské značky péče o vlasy, jsou poháněni nadšením pro kreativitu, touhou po inovacích a také po vysoce kvalitních produktech. Každá ze všech vysoce účinných složek byla pečlivě vybrána tak, aby poskytla vašim vlasům potřebné živiny a podpořila jejich přirozenou krásu.

Maska plná inovací:

  • Bohatší složení s menším obsahem vody.
  • Vysoký obsah posilujícího extraktu z quinoy pro dlouhodobější efekt regenerace.
  • Olej z acai, který se postará o výživu a zlepšení kvality vlasů.
  • Olej ze sladkých mandlí, jež zadrží ve vlasech vlhkost a postará se o jejich lesk.

Aktivní složky z přírody spojené s nejnovějšími vědeckými poznatky

Organický olej z acai

Esenciální olej ze super bobulí acai, jež jsou doslova nabité mastnými kyselinami, vitamíny a vlákninou. Omega 3, 6 a 9 mastné kyseliny se přitom postarají o stimulaci pokožky hlavy a podporují další růst vlasů, zatímco široká škála vitamínů B posiluje vlasy zevnitř, vitamín C působí protizánětlivě a vitamín D brání vlasům ve vypadávání. Díky dalším výživným vlastnostem a také obsahu antioxidantů se olej z acai stará o jedinečný lesk, zachování barvy a také účinnou ochranu před UV zářením.

Organický olej ze sladkých mandlí

Olej ze sladkých mandlí obsahuje širokou škálu hydratačních a ošetřujících živin, které významně přispívají k zachování maximální vitality vlasů. Díky přirozenému obsahu minerálů, vitamínů a mastných kyselin budou právě díky této složce vaše vlasy vypadat zdravěji, leskeji a jejich barva vydrží mnohem déle zářivě krásná. Mandlový olej navíc poskytuje přirozenou ochranu před UV zářením.

Posilující protein z quinoy

Vysoký obsah proteinu z quinoy dodá vlasům široké spektrum esenciálních aminokyselin, čímž podpoří jejich dlouhodobou regeneraci. Právě tento protein se totiž pyšní velmi podobnými vlastnostmi jako keratin. Ten se ve vlasech vyskytuje zcela přirozeně a je zodpovědný za jejich sílu, zdraví a lesk, častým fénováním či upravováním a také s věkem se však z vlasů vytrácí.

Systém pro zachování barvy

Color Preserve je kombinace přírodních ingrediencí spojená s nejnovější špičkovou technologií, jež tvoří dokonalý systém pro zachování barvy. Tento systém je založený na oleji získaném ze slunečnicových semen, který jednak poskytuje přirozenou ochranu proti UV záření, ale také propůjčuje vlasům zářivý lesk a dodává jim živiny, čímž významně podporuje jejich přirozenou krásu.

ILLUMINATE COLOUR MASQUE

Maska pro větší lesk s olejem z acai a sladkých mandlí.

250 ml: 861 Kč/32 EUR.