Nechť vaše botky září, léto si to žádá!

Léto přímo vybízí k módním experimentům. Kdy jindy než v létě je lepší čas na to, popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet looky, ne které nemáme jindy v roce odvahu. Outfit máte vybraný, ale při pohledu do zrcadla pořád dumáte nad tím, co si k němu obout? Vsaďte na extravagantní, ale přesto vkusnou metalickou obuv z kolekce Deichmann! Boty v přitažlivém metalickém odlesku jsou trendem už několikátou letní sezónu. Víte, jaké se nejvíc nosí letos?

Nejoblíbenější volbou jsou metalické letní sandálky. Povyšte obuv na šperk a vklouzněte do atraktivního třpytivého modelu s výraznými kamínky. Trendem jsou také nízké metalické sandálky ve stylu espadrilek, nebo metalické řemínkové modely kombinované s matnými materiály. V módě i nadále zůstávají sandálky v kovových odlescích na klínovém podpatku.

Nechce se vám ztrácet čas zapínáním obuvi? V tom případě jsou pro vás jako stvořeny metalické pantofle. Nosí se jak nízké pantofle, tak modely na vysoké podešvi. V metalických odstínech seženete i elegantnější obuv, jako třeba proplétané balerínky s otevřenou špičkou.

Tak neváhejte a zazařte!