I vy se můžete stát hvězdou zahradní party

Horké letní dny jsou jako stvořené pro zahradní párty. Dostali jste pozvánku na domácí grilovačku či večírek? Anebo jste sami v roli hostitele? Kromě dobré nálady nezapomeňte ani na ten správný módní outfit. Co si na zahradní akci obléct, abyste vypadali stylově a zároveň se cítili i pohodlně?

I když zahradní slavnosti nemají stanovený dresscode, vybraný outfit by měl stejně do jisté míry typu události odpovídat. Pokud se jedná o formálnější akci, například křtiny nebo svatbu, je vhodné sáhnout alespoň po koktejlkách, případně po elegantnějších letních maxi šatech, které doladíte třeba zajímavými sandálky na nízkém či blokovém podpatku, nebo balerínkami. Procházka po trávě ve vysokých jehlových podpatcích by nebyla to pravé ořechové.

Jestli se naopak chystáte na méně formální akci, například na oslavu narozenin, výročí nebo na klasickou letní grilovačku, fantazii při oblékání se meze nekladou. I když je pohodlí samozřejmě důležité, byla by škoda odbýt zajímavou událost pouze džínovými šortkami a tílkem. Tak co tedy na sebe?

Vsaďte na pohodlné a stylové kousky v podobě lehkých letních šatů v různých délkách, nebo overalu. Trendem jsou také vzdušné letní komplety skládající se z topu a delší sukně, případně volnějších kalhot. Osvěžte svůj letní look atraktivními doplňky či kabelkou, nazujte sandálky a můžete vyrazit!