Jitka Boho učila svoji dcerku Rosálku plavat, ale moc temp se jí nepodařilo

Jitka Boho vždy patřila mezi naše nejkrásnější modelky, což potvrdila i porota soutěže krásy v roce 2010, kdy se stala, ještě pod svým dívčím jménem Jitka Válková, nejkrásnější dívkou v Česku. Nyní se už na molu neobjevuje tak často jako dříve, ale o to více ji můžeme vídat na pódiu jako zpěvačku. O svých vlohách přesvědčila diváky v show Tvoje tvář má známý hlas, kde opravdu zazářila.

Svět stále ještě není v pořádku, ale nebýt zdravotníků, bylo by nám ještě o něco hůře… Jitka Boho patřila mezi ty hosty, kteří přijali pozvání na soustředění finalistů projektu Anděl mezi zdravotníky v Château Šanov a andělsky i vypadala. Na jednoduchou otázku, co dělá proto, aby stále tak dobře vypadala byla velmi stručná: „Cvičím,“ avšak s úsměvem dodala, ženy v jejich rodině jsou spíše krev a mlíko, takže si snadno odvodíme, že si občas musí pěkně máknout.

Do Šanova přijela s dcerkou a pobyt si obě náramně užily. Rosálka se učila s maminou plavat v bazénu, stejně jako jeden z finalistů... Mimochodem napadlo by vás, že šlo lékaře z Ústavu pro péči o matku a dítě z pražského Podolí, kterým je Patrice Awonseba Baba Musah? Pan doktor několik temp zvládl, to Rozálce to sice moc nešlo, ale co je podstatné, rozhodně ji to příliš netrápilo a pobyt si s maminkou opravdu užila.