Dokonalý požitek v každém doušku kávy zažijete s Miele

Stále častější možnost práce z domova, důraz na prvotřídní chuť kávy nebo i ekologické hledisko stojí za čím dál větší oblibou domácích automatických kávovarů na zrnkovou kávu. Také tak rádi začínáte den výtečným espressem, lahodným latte macchiatem nebo cappuccinem, servírovaným do vašeho oblíbeného šálku? V případě volně stojících variant si nemusíte ani moc lámat hlavu, kam přístroj umístíte. K dokonalému chuťovému požitku vám stačí jen zásoba kvalitní kávy podle vašich preferencí a dobrého mléka.

S Miele je příprava kávy tak snadná*

Jedním z nejdůležitějších kritérií je optimální souhra všech komponent, jako je mlýnek nebo spařovací jednotka, komfortní ovládání i jednoduchá údržba. To vše je u kávovarů Miele naprostou samozřejmostí. K dostání jsou v několika velikostech a designových provedeních, s různým konceptem ovládání a s výbavou podle individuálních nároků milovníků kávy.

Jedním stiskem tlačítka připravíte espresso, cappuccino, latte macchiato nebo horké mléko - díky funkci OneTouch for Two dokonce hned dvě porce. Čidlo šálku CupSensor rozpozná výšku šálku nebo hrníčku a nastaví trysky do správné polohy. S CoffeeSelect, třemi zásobníky na kávová zrna, se daný nápoj připraví vždy s optimální zrnkovou kávou. AromaticSystem zaručí intenzivní kávové aroma díky šetrnému mletí kávy a inteligentní technice spaření. S módem Expert můžete množství namleté kávy a vody upravovat i během přípravy. Nechybí ani komora na mletou kávu, kterou můžete použít k přípravě dalšího druhu kávy, třeba bez kofeinu.

Nezaskočí vás ani menší návštěva – pro vaše přátele, rodinu či kolegy je tu funkce konvice pro přípravu až osmi porcí najednou. Nastavit můžete také individuální uživatelské profily se zohledněním množství a stupně mletí kávy nebo teploty či množství vody.

Stejně snadná jako příprava vaší oblíbené kávy je i údržba samotného kávovaru. O dokonalou hygienu se postarají automatické procesy čištění či odvápnění a většinu komponent lze mýt v myčce.

Informace o volně stojících kávovarech Miele:

https://www.miele.cz/domacnost/volne-stojici-kavovary-1769.htm#item-4-4

Spotřebiče Miele a příslušenství k nim zakoupíte v Miele Experience Centrech  v Praze a v Brně, online na shop.miele.cz nebo u autorizovaných partnerů Miele. 

*Vybavení záleží na konkrétním modelu kávovaru.