Díky nové aviváži Lenor bude vaše prádlo vonět, jako by schnulo venku

Také milujete vůni prádla, které schnulo na čerstvém vzduchu za krásného počasí? Pokud bydlíte v bytě bez balkónu, ve znečištěném městě nebo je zrovna venku špatné počasí, nezoufejte! Nová aviváž od značky Lenor to zachrání – díky jejím unikátním molekulám bude vaše prádlo vonět tak, jako by právě uschnulo na rozkvetlé louce nebo ve vanoucím vánku.

Venkovní sušení na čerstvém vzduchu a dosažení absolutní svěžesti nám může narušit mnoho faktorů. Například velká část české populace žije v bytech, kde nezbývá dostatek prostoru pro venkovní sušení většího množství prádla. Nemluvě o nepříjemných odérech, které může schnoucí prádlo absorbovat z vnitřních prostor – z kuchyně či společných místností. Venkovní sušení navíc není možné v městských oblastech se znečištěným ovzduším či v blízkosti rušných silnic a továren, které produkují pachy, jež by na sušícím prádle ulpěly. Venkovní sušení vám navíc může narušit i špatné počasí či velká zima.

Proto přišla značka Lenor s inovativním řešením, díky kterému si budou moci voňavé a svěží prádlo užít úplně všichni. Nová revoluční aviváž je 2x koncentrovanější, a právě inovovaná technologie zajistí dlouhotrvající svěží vůni přesně takovou, jakou vašemu čerstvě vypranému prádlu dává krásné počasí a svěží čerstvý vzduch. Nová řada aviváží Fresh Air Effect se pyšní třemi druhy dlouhotrvajících vůní – Pink Blossom, Fresh Wind a Summer Day.

Protože se společnost Procter & Gamble intenzivně věnuje udržitelnosti a péči o životní prostředí, jsou nová plastová balení také plně recyklovatelná (netýká se etikety) a vyrobená z recyklovaného plastu. Díky koncentrovanějšímu složení se snížily také počty přepravních vozů, a to až o 60 %, protože jedno balení aviváže vám nyní vydrží mnohem déle. Navíc je i celý výrobní proces velmi šetrný k přírodě a celé naší planetě – továrny totiž využívají 100 % obnovitelné energie a dodržují závazek, že „žádný výrobní odpad nepoputuje na skládky.“

O Lenor Fresh Air Effect

Objevte nové aviváže Lenor Fresh Air Effect a nechte se hýčkat novou úrovní koncentrované svěžesti, jakou jste dříve mohli zažít jen při venkovním sušení na čerstvém vzduchu. Zahalte své prádlo do dlouhotrvající vůně a svěžesti, které neodoláte. Vaše prádlo bude vonět tak, jako by schnulo na čerstvém vzduchu.

Objem: 504/ 840ml

Standardní doporučená cena*: 129 Kč/504 ml a 179 Kč/ 840 ml

Doporučená promo cena*: 80 Kč/504 ml a 100 Kč/840 ml

*Veškerá rozhodnutí týkající se cen, sortimentu, marží a merchandisingu jsou na výhradním uvážení maloobchodníka/velkoobchodníka/distributora. Společnost P&G může ceny produktů pouze doporučit.