PHYRIS představuje unikátní péči o pleť díky aktivátorům SOMI!

Každý den se naše pleť musí potýkat s nepříznivými vlivy, které narušují její ochranou bariéru a zanechávají ji oslabenou, citlivou a náchylnou k dřívější tvorbě vrásek. Používáte speciální krémy a séra, ty však nefungují? Klíč k problému drží v rukou německá společnost Phyris, která vyvinula unikátní, klinicky ověřené aktivátory SOMI.

Žijete-li ve městě se smogem, výfukovými plyny a prachem nic nezmůžete. Ani na vesnici ale nemáte vyhráno, protože výkyvy teplot, vítr či UV záření z povrchu zemského prostě nesmažete. V důsledku všech těchto vlivů může vaše pokožka trpět sklony k červenání, akné, rychlejší tvorbě vrásek či dehydrataci. Jak ale docílit, aby krémy a séra fungovaly tak, jak mají? Řešením je jedinečný produkt na celosvětovém trhu – aktivátory SOMI, které seženete v podobě gelu, spreje, krému či lehkého fluidu.

„Společnost Phyris vyvinula skvělý produkt Sensi Somi Balm zlepšuje hojivost jizev, což je pro ženy velmi důležité hlavně v oblasti obličeje. Po operaci následně doporučuji pro zlepšení elasticity kůže používat Ultra Somi Fluid. Operací dosáhnu výborného efektu. Povadlou kůži odstraním, ale nezlepším její elasticitu,” prozradil vlastní zkušenost MUDr. Jiří Kučera, plastický chirurg

Tajemství spočívá ve 2. fázi

Všechny produkty SOMI se používají ve 2. fázi péče o pleť. Tedy po důkladném vyčištění pokožky a před nanesením dalších krémů či sér. Během pár minut aktivuje SOMI buňky pleti, zároveň napomáhá pokožku otevřít a urychlit tak proces vstřebatelnosti následné péče až o 30 %. Kromě toho pleť hydratuje o 35 % a posílí její obranyschopnost o 29 %. Produkty SOMI stačí nanášet na pleť 2x denně o velikosti menší perly.

Šetrně k pleti i přírodě

Značka Phyris vyvíjí své produkty tak, aby nejen fungovaly, ale zároveň neškodily vašemu organismu, okolní přírodě ani dalším živým bytostem. SOMI neobsahuje chemicky škodlivé látky, minerální oleje, silikony a všechny účinné látky jsou rostlinného původu. Produkty Phyris zároveň nikdy nebyly, nejsou a ani nebudou testovány na zvířatech.

Který SOMI je pro vás ten pravý?

S ohledem na rozdílné typy pleti vznikly hned 3 druhy kosmetických produktů Phyris s aktivátory SOMI. Vy si tak můžete vybrat ten, který sedne přímo na míru vaší pleti a jejím neduhům.

Termasomi Gel a Termasomi Spray

Všechny funkce pleti jsou aktivovány díky účinkům lipozomálně zapouzdřených termálních elementů. Gel i sprej poskytují pokožce intenzivní hydrataci, mizí po nich pocit napjaté pokožky a oba jsou dobře snášeny i citlivou pletí. Zejména v horkém, letním počasí, nabízí ideální osvěžení. Produkty jsou bezpečné, a tak je můžete pro jejich chladivý efekt používat v průběhu celého dne, klidně i přes make-up.

Cena produktu: 790 Kč za 75 ml

Sensisomi Balm

Jemný protistresový balzám posiluje imunitní systém pleti, stabilizuje a aktivuje vlastní obranyschopnost buněk, zklidňuje zarudnutí, redukuje podráždění pokožky a obnovuje její rovnováhu. Obsahuje glukan a mořské elementy, které pomáhají harmonizovat tkáňový prostor. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé a chvála na něj chodí i od zákaznic, které podstoupily náročnější pleťové zákroky.

Cena produktu: 790 Kč za 75 ml

Ultrasomi Fluid

Lehký fluid aktivuje buněčný metabolismus a buňky regeneruje. Díky jedinečnému působení kyslíku aktivuje a posiluje vlastní metabolismus buněk pleti. Zároveň stimuluje regenerační procesy, revitalizuje unavenou a zralou pleť a zlepšuje efekt následné proti vráskové péče. Je vhodný i pro ženy s citlivou pletí.

Cena produktu: 790 Kč za 75 ml

Více informací naleznete na www.aktivatory-somi.cz