Na letní zahradní party zazáříte díky nové kolekci Luisa Spagnoli

Období letních eventů se blíží a pokud toužíte po obnově šatníku, ty nejlepší nové kousky hledejte u italské značky Luisa Spagnoli. Jejich nová kolekce přímo vybízí k tomu, abyste ji vynesla na večírky, svatby i rodinné oslavy. Vyniká moderním, elegantním, energickým a všestranným stylem, jenž vychází ze sofistikované linie vzorů a siluet.

Šaty a „pyžamové“ kostýmy rozkvétají květinovými potisky a vzory, jež jsou pro nezapomenutelný čajový večírek zcela ideální. Přítomny jsou také motivy přírody – například Paisley, kašmírový vzor pocházející ze starověké Persie, inspirovaný jednoduchým tvarem kapky vody. Obzvláště ohromující jsou pak dlouhé šaty z jemného šifonu, dostupné ve všech odstínech fuchsiové a tyrkysové.

Ta pravá ženskost

Na večerní událost se do centra pozornosti dostávají dlouhé šaty se silným lemováním z jedinečného hedvábného taftu, jež maximálně symbolizují ženskost. Svůdné jsou zejména červené večerní šaty s výstřihem do V a s širokou splývavou sukní, která zvýrazní ženské křivky.

Divoká příroda inspiruje také městské oblečení, kde můžete objevit safari bundičky v metropolitním stylu, ovšem v novém módním provedení kombinujícím sako se šortkami. Ohromující jsou i dlouhé šifónové šaty a overaly s potiskem vzoru žirafí kůže.

Reinterpretace klasiky

Na party u bazénu či na plachetnici přecházíme k námořnickému stylu, avšak ve zcela novém provedení. Díky reinterpretaci klasických námořnických pruhů vznikají originální kousky – vzorovaný úplet, jenž zjemní vaši siluetu, dlouhé šaty s výstřihem do V, v nichž budete za bohyni, nebo tuniky s hlubokými rozparky či minišaty se zajímavým žebrováním, které dodají vašemu outfitu tu pravou jiskru. Klíčovým kouskem v šatníku Luisa Spagnoli jsou bavlněné košile s krajkou doplněné o netradiční límce s jemnými roztomilými volánky.

Není léta bez nové kabelky

Všechny outfity Luisa Spagnoli dotváří ikonické doplňky, jako je maxi kabelka Nicoletta s nezaměnitelným lichoběžníkovým tvarem a malým visacím zámkem. Dostupná je ve dvoubarevném provedení s kombinací denimu a hnědé kůže, nebo v plátně a černé či hnědé kůži. Tato barevná provedení objevíte i u kabelky Voyage, jež je ideální na víkendové cesty. Zpátky je také kultovní kabelka Luisa – vyhotovená ve třech velikostech, s klasickou sponou nesoucí logo „LS“ a doplněná pozlaceným poutkem ve formě řetízku. Letošní jarní a letní sezóna navíc přináší i několik novinek ve větší velikosti – kabelka MaxiLuisa je dostupná v červené barvě, o něco menší BabyLuisa se k verzím z předchozích sezón přidává ve vyhotovení z rafie s kontrastními koženými profily.

Adresa butiku v ČR:  Železná ul. 16, Praha 1

Více informací naleznete na: https://www.lamio.cz/