Dokonalé léto zažijete, když začnete sama u sebe!

A je tu čas čas, kdy si můžeme naplno užívat života! Je před námi mnoho možností: turistické výlety, procházky přírodou, ale i koupání a seznamování s novými lidmi. Aby se tento prosluněný čas stal skvělým a nezapomenutelným, je potřeba myslet na své vlastní pohodlí. Každá žena by se tak měla soustředit hlavně sama na sebe.

Ať už se letos chystáte na dovolenou do zahraničí, nebo budete prázdniny trávit v tuzemsku, nezapomeňte, že zdraví je základem vydařeného léta. Nepodceňujte proto preventivní prohlídky, které vás mohou ušetřit nepříjemných překvapení na místech, kde se vám obvyklé zdravotní péče jen tak nedostane. V medicínském a estetickém centru Markin naleznete na jedné adrese vše, co pro kvalitní péči o své zdraví potřebujete.

Pomoc se vám tu dostane i v rámci řady nepříjemných problémů, s nimiž se ženy během letních měsíců setkávají. Nejčastěji se objevují ty gynekologické, které vznikají kombinací různých faktorů: změnou stravy, pobytem ve znečištěné vodě, nošením vlhkých plavek či dehydratací organismu. Lékařská péče je při vzniku obtíží na místě, lepší však je dávat si na rizikové situace pozor a plánujete-li vysněnou dovolenou, preventivně podpořit svou imunitu vitamíny či bylinkami.

Gynekologické problémy nemusí být pouze akutní, ale i dlouhodobé. Ani léto vám nemusí bránit v podstoupení laserového zákroku, jenž vyřeší vleklé obtíže v oblasti intimních partií. Ať už jde o řešení opakovaných zánětů, nekomfortu či špatného stavu vulvy po porodu, frakční laser v centru Markin zajistí maximální přesnost, ale i šetrnost.

Více informací naleznete na www.markin.cz