Butik Murizari nabízí ty nejkvalitnější boty pro ženy i muže

Projekt Murizari se zrodil z následování tradice italské obuvi, které v průběhu let dozrávalo.  Nyní nabízí výběr výhradně ručně vyrobených produktů, které se značí nadčasovostí, jedinečným zpracováním a důrazem na detaily. Produkty jsou vyrobené z řady vysoce kvalitních materiálů.

Jedná se o koncept butiku s vícero značkami, který je typický pro státy jižní Evropy, a který se vrací do mezinárodní dimenze. Výběr výrobců a značek je výsledkem dlouhodobého průzkumu trhu v dané oblasti a desítkami let zkušeností na poli módy a dizajnu.

Nabídka se zaměřuje na řadu ručně vyráběných bot pro muže a ženy od sandálů, přes tenisky, od kožených mokasínů po sofistikované a moderní décolleté. Vzniká tak rozmanitá a rozsáhlá kolekce, avšak homogenní v kvalitě a důkladnosti zpracování, ve které jsou kombinovány její vlastní linie s liniemi exkluzivního výběru italských výrobců.

Pečlivé zpracování a cílené použití materiálů a barev se snoubí v nápaditém dizajnu, v sérii kolekcí, které souzní v kontrastech, aniž by se vzdaly elegance a pohodlí. Široký výběr velikostí doplňuje výjimečnou a ojedinělou nabídku obuvi.

Murizari má původ v oblasti Florencie, tudíž se část výroby odehrává přímo v toskánských kopcích. Další část je vyráběna na územích Marche a Kampánie, které patří mezi nejznámější oblasti produkce obuvi na světě, jsou vysoce reprezentativní a mají výjimečnou povahu italské módy.

Koncept butiku Murizari je pružný a dynamický tak, aby se v jeho stylu odráželo neustálé nacházení nových a inovativních řemeslných výrobců. To vede k systematickému začleňování nových linií a produktů do nabídky s nepochybně vysokou kvalitativní hodnotou, jež respektuje řemeslnou filozofii, která nás činí jedinečnými.

Butik Murizari najdete již U Prašné brány 3, 110 00 Praha 1.