Ciaté London Wonderwand: Pro opravdu výrazné řasy

Již více než deset let patří Ciaté London k nejúspěšnějším a nejzajímavějším inovátorům v kosmetickém průmyslu. Jejich přípravky, včetně ikonické uhlově černé řasenky Wonderwand, jsou doslova stálicemi v kosmetické výbavě mnoha z nás, a to včetně významných stylistů i nejrůznějších celebrit.

Pro získání intenzivně černých a objemných řas už nemusíte hledat jinou řasenku. Wonderwand dokáže vašim řasám dodat zcela unikátní 3D objem. Navíc má výjimečné složení, které se nerozmazává a praktický štětec ve tvaru přesýpacích hodin, jež byl navržen speciálně tak, aby obarvil i ty nejjemnější řasy.

Pouhé dvě až tři vrstvy maskary zaručí, že vaše řasy zůstanou po celý den lesklé, hluboce černé a až 19krát větší než obvykle. Další výhodou Wonderwand je, že řasy neslepuje, nevytváří na nich nevzhledné žmolky a ani se nedrolí. S použitím Wonderwand bude váš pohled oslnivý celý den.

Spotřebitelská studie provedená společností Ciaté London zjistila, že:

  • 95,4 % respondentům vydržely řasy nalíčené 24 hodin.
  • 96,4 % respondentů zaznamenalo intenzivní objem a zvlnění řas.
  • 95,5 % respondentů zaregistrovalo extrémní prodloužení řas.

Dosáhněte krásných, dlouhých a hustých řas, díky nimž bude váš pohled doslova dokonalý.

Ciaté London Wonderwand, 9.5 ml: 549 Kč.

„Oči a s nimi samozřejmě i řasy jsou výrazným rysem naší tváře. Jsem si jistá, že kdybych si s sebou na pustý ostrov směla vzít jedno líčidlo, byla by to řasenka. Wonderwand je úžasná v tom, že při minimálním úsilí dodá vašemu pohledu okamžitě pronikavost a šarm. Při vývoji této řasenky jsme vyzkoušeli stovky konzistencí a složení, abychom našli to jediné správné. Jsem si jistá, že Wonderwand si prostě zamilujete, a navíc díky svému zbrusu novému stříbřitému obalu bude vypadat úžasně i na vašem toaletním stolku." Charlotte Knight, zakladatelka a generální ředitelka společnosti Ciaté London. C-olour, I-nnovation, A-rtistry, T-rend, E-xtraordinary

Ciaté London je výjimečná britská kosmetická indie značka, která se proslavila svou inovativní, kouzelnou a zároveň dostupnou péčí o krásu. V roce 2009 tuto společnost založila nehtová designérka Charlotte Knight a záhy si získala zákazníky mezi VIP klientelou. Důvodem je hlavně průkopnický přístup a revoluční složení produktů, jež v dnešní době již určují směr kosmetických trendů po celém světě. Značka navíc nadále zůstává věrna svým základním hodnotám a je certifikována PETA, tudíž si můžete být jisti, že její přípravky nejsou testovány na zvířatech a většina z nich je veganská.