Nemastný antibakteriální krém na ruce ošetří i provoní

Zbrusu nový nemastný krém složený z antibakteriálních a uklidňujících ingrediencí hloubkově hydratuje pokožku rukou i kůži okolo nehtů, a navíc ji jemně provoní.

Ruce jsou vizitkou každého z nás. Dá se z nich odhadnout náš věk, životní náplň i to, jak moc se o ně staráme. Jsou nástrojem, bez něhož bychom se jen těžko obešli. Proto bychom péči o ně neměli podceňovat. V době, kdy je kladen velký důraz na jejich čistotu, je navíc namístě sáhnout po přípravcích, které kromě pěstících vlastností, mají i schopnosti antibakteriální.

Krom toho bychom se měli spolehnout na produkty, jež jsou založené na přírodních ingrediencích. Mnoho běžných krémů na ruce sice slibuje blahodárné účinky a rychlou regeneraci, jejich složení ale napovídá, že opak bude pravdou. Přípravek založený na syntetických látkách totiž naruší přirozené pH kůže, čímž ji vysuší a významně urychlí proces stárnutí.

Benefity antibakteriálního krému Grown Alchemist

Za výjimečnými účinky antibakteriálního krému na ruce Grown Alchemist stojí tyto ingredience:

Extrakt z čajovníku obsahující molekuly terpinen-4-olu a a-terpineolu společně s bisabolem z oleje candeia významně chrání ruce před choroboplodnými zárodky a před znečištěním zvenčí, což jsou nejčastější původci předčasného stárnutí pokožky.

Výtažky z cedrového dřeva díky obsahu cedrenu a thujopsenu hloubkově hydratují kůži, zklidňují její podráždění, zpevňují ji a zároveň mají zásadní antibakteriální účinky.

Extrakt z ylang ylang je bohatý na flavonoidy. O těch je známo, že jsou vynikajícími antioxidanty a účinně bojují proti působení volných radikálů, čímž významně oddalují proces stárnutí. Zároveň ylang ylang působí antibakteriálně, hydratuje pokožku a díky němu zůstávají ruce dlouho hladké a hebké.

Grown Alchemist antibakteriální krém na ruce, 65 ml: 540 Kč | 20 EUR