Trio kroků k jemné a připravené pokožce na léto

V létě působí na naši pleť faktory, kvůli kterým je těžší ji udržet dokonale chráněnou a jemnou. Existují však tři jednoduché kroky, které vám v tom pomohou.

Léto občas může představovat určitou zkoušku pro naši kůži. Slunce ve vší své síle a jeho paprsky mohou být nemilosrdné, zejména pro vaši pleť. Navíc prostředí, ve kterém mnohdy žijeme, nebývá nejčistší. Proto se do naší kůže neustále dostávají částečky, které se nacházejí všude okolo nás. To vše tak brání přirozenému zdravému lesku pleti a místo toho často trpíme mastnou nebo přesušenou pletí. Struktura pokožky tak velmi rychle slábne a je potřeba o ni správně pečovat. Podívejte se, co můžete udělat proto, abyste si tyto slunné dny užili naplno.

Pečující tekuté mýdlo Indulona ORIGINAL

Důležitá je příprava – mít důkladně očištěnou pokožku, která bude moct dobře vstřebat sluneční péči. Poskytněte svým rukám účinné čištění a jemnou péči díky obsahu bavlny a panthenolu v prvním tekutém mýdle Indulona Original. Toto mýdlo v praktickém 300ml balení s pumpičkou má speciální složení obohacené o hydratační složky, a proto zanechává po umytí pokožku rukou jemnou a vláčnou. Vhodné pro každodenní použití, pro celou rodinu.

Cena: 69,90 Kč/300 ml

SKIN MOISTURE Jemný odličovač očí a rtů

Stejně doporučujeme postupovat v čištění pleti na obličeji. S tímto úkolem vám pomůže jemný odličovač očního make-upu bioten SKIN MOISTURE z udržitelných zdrojů. Odličovač obsahuje 100% přírodní výtažek z bavlny a je obohacený o prebiotika. Jemně čistí oblast očí a zanechává na pleti příjemný pocit.

Cena: 89, 90 Kč / 125 ml

ASTRID SUN Mléko na opalování pro citlivou pokožku OF 50+

Jakmile je pokožka důkladně očištěna, doporučujeme nanést na citlivou pleť šetrnou sluneční ochranu od Astrid. Mléko na opalování pro citlivou pokožku s ochranným faktorem 50+ nabízí inovativní sluneční technologii (UVA/UVB/IR*/VL*) a okamžitě poskytuje pokožce vysokou širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Speciálně vyvinuté složení poskytuje bezpečnou ochranu před sluncem i velmi citlivé pokožce. Opalovací mléko je také obohacené o bio konopný olej z trvale udržitelných zdrojů se silnými zklidňujícími účinky a pomáhá zklidňovat a hydratovat pokožku během opalování. Je navíc neparfemované a nezanechává bílý film.

Cena: 259,90 Kč/150 ml