Dva nejdůležitější pomocníci na výlety, kteří vám nesmí chybět

Výlety v teplých dnech jistě představují způsob, jak se odreagovat a vytvořit nové zážitky. Přinášíme vám tipy, jak si je naplno užít! Pokud právě přemýšlíte, jaká místa byste rádi navštívili, nezapomeňte ani v těchto dnech na to, abyste svou pokožku udržovali čistou a chráněnou. Pokožka je totiž naším největším orgánem, který plní základní funkce, jako je ochrana těla před choroboplodnými zárodky a pomoc při regulaci teploty těla. I když vaše pokožka poskytuje tělu ochranu, neznamená to, že byste měli jít ven, aniž byste jí poskytli pomoc. Bez opalovacího krému je vaše pokožka citlivá na řadu problémů. Stejně tak myslete i na to, abyste vždy měli po ruce i antibakteriální přípravek, jelikož možnosti, jak udržet svou pokožku čistou, jsou na cestách omezené.

Astrid SUN Coconut Love suchý sprej na opalování OF 30

Vychutnejte si letní zážitek s vůní kokosu při každém použití ASTRID SUN Neviditelného suchého spreje na opalování s ochranným faktorem 30. Vaší pokožce poskytne širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla i ve vodě. Perfektně ji zhydratuje také díky svému jedinečnému složení obohacenému o kokosový olej ze 100% udržitelných zdrojů, který podporuje hydrataci pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt až -2 °C. Vyzkoušejte si nyní díky nelepivému složení také super suchou pokožku. K dostání v síti drogerií DM.

Cena: 219,90 Kč/150 ml                                                                                         Indulona Antibakteriální gel na ruce MOŘSKÉ MINERÁLY

Ochraňte své ruce díky efektivnímu čištění s pomocí kapesního antibakteriálního gelu s mořskými minerály. Gel úspěšně ničí 99,9 % bakterií (včetně Salmonella) a kvasinky Candida albicans za 60 sekund bez použití mýdla a vody, čemuž vděčí za obsah (65 %) alkoholu ve složení. Složení je také obohacené o mořské minerály, které mají detoxikační vlastnosti, a panthenol, který je známý svými zklidňujícími vlastnostmi. Užijte si rychlý účinek gelu pro zdravou pokožku.

Cena: 100 ml / 69,90 Kč