Erborian: Milk & Peel pro bezchybnou a svěží pleť

Dopřejte své pleti perfektní čištění a výživu postavenou na výjimečných účincích sezamového mléka. Odvděčí se vám bezchybným a přirozeně rozzářeným vzhledem.

Erborian, inspirován dávnou korejskou technikou trojitého čištění, přichází se zbrusu novým přípravkem ve svém programu 123 DETOX. Jde o Milk & Peel Shot Mask, která je stejně jako dobře známý Milk & Peel Balm postavena na jedinečných účincích sezamového oleje a několika dalších ingrediencí:

  • Sezamové mléko: viditelně vyhlazuje pokožku, zlepšuje kvalitu jejího povrchu a zároveň vydatně hydratuje.
  • Exfoliační enzymy: odstraňují odumřelé buňky, zjemňují strukturu pleti a mají na ni výrazné omlazující účinky.
  • Glycerin: složka, která stojí za unikátními hydratačními účinky.
  • Patentovaný komplex 7 bylin: kombinace extraktů z pupečníku asijského, křídlatky japonské, šišáku bajkalského, čajovníku čínského, lékořice lysé, heřmánku divokého a rozmarýnu lékařského pomáhá pleť zklidňovat a také podporuje její přirozenou regeneraci.

Milk & Peel Shot Mask

Dvoufázová maska nejprve jemně, ale za to velmi účinně, odstraní z pokožky obličeje odumřelé buňky a následně jí poskytne okamžitou a vydatnou výživu. Během několika minut se tak dostaví efekt bezchybné, svěží a rozzářené pleti.

  • Krok 1 - Flash Peel: Aplikací peelingového séra obohaceného o exfoliační enzymy dojde k okamžitému vyhlazení pleti a zároveň k otevření jejích pórů tak, aby mohl být co nejúčinněji absorbován další krok.
  • Krok 2 - Milk Bath: Zklidňující maska poskytne pleti mléčnou lázeň plnou vyživujících ingrediencí. Výsledkem je hladká, hedvábná a přirozeně zářivá pokožka.

Milk & Peel Shot Mask, 18 g: 260 Kč

Milk & Peel Balm

Čisticí a exfoliační balzámový olej se postará o perfektně vypadající pokožku obličeje, neboť každý den z ní odstraní nejen nečistoty, ale také veškeré odumřelé buňky. Zlepšení struktury pleti a zároveň i její omlazení je viditelné téměř okamžitě.

  • Krok 1 - Cleanse skin: odstraní z pokožky make-up

a nečistoty, které se na ní během dne usadily.

  • Krok 2 - Gently exfoliate: zbaví pleť odumřelých kožních buněk, což dokonale vyhladí její povrch.
  • Krok 3 - Tighten: viditelně stahuje póry, díky čemuž pleť působí hladším, zdravějším a jasnějším dojmem a zároveň vydrží mnohem déle hydratovaná.

Milk & Peel Balm, 30 ml: 399 Kč

Proč se spolehnout na Erborian

„Díky originálním recepturám můžeme vytvářet produkty, které mají jemnou texturu, unikátní vůni, a hlavně v sobě kombinují několik účinných složek, takže jejich síla je zcela výjimečná," vysvětlují zakladatelé značky s tím, že veškeré přípravky Erborian obsahují minimum konzervačních látek a jsou zcela bez parabenů.

Jak samotné produkty, tak ani jejich jednotlivé složky nejsou navíc testovány na zvířatech a jediná živočišná součást, kterou lze v některých výrobcích najít, je med.

Přesto, že Erborian je korejská značka, a její uvedení na čínský trh by tak bylo snadné a firmě by pravděpodobně přineslo značný zisk, její majitelé se rozhodli, že z mnoha etických důvodů v této zemi své produkty distribuovat nebudou.