Krejčovství TESSUTO vytváří jedinečnou esenci domova na míru

Představte si svůj domov jako místo, které přesně odpovídá Vašemu životnímu stylu a zároveň odráží Vaši osobnost. Že jde o nesplnitelný sen, který si nemůžete dopřát? Zapomeňte na kompletní rekonstrukci a dejte šanci detailům interiérovému designu, jenž dokáže vykouzlit zázraky!

Je čas přestat na svůj domov nahlížet jako na prostor, který určují stěny, dveře a okna. Z prostoru, kterým se obklopujeme bychom měli být nadšeni a vniknout mu kouzlo naší jedinečné osobnosti tak, abychom se s radostí do takového místa neustále vraceli. Pokud přemýšlíte nad doladěním místnosti záclonami, které vdechnou každému prostoru útulnost a intimitu, nebo byste si chtěli nechat ušít originální dekorativní polštáře, přehozy na gauč či postel, svěřte se do rukou Claudie a Elišky z krejčovství TESSUTO. Od látek na oděvy to je k látkám na bytový textil už jen kousek. Děvčata z TESSUTA se stejnou vášní, kterou projevují při navrhování oděvů na míru, pracují i s látkami určenými pro bytový textil. Jednotlivé materiály vkusně vybírají podle typologie prostoru a Vašich představ. U závěsů a záclon, koberečků, polštářků nebo potahu sedačky, vždy půjde o změnu, která dodá vašemu domovu jedinečný vzhled.

Chcete-li dosáhnout té správné esence domova, svěřte se do rukou TESSUTa, který Váš prostor oblékne do vybraných italských materiálů, jež Vám budou dělat radost dlouhá léta.

Kromě šití interiérových doplňků na míru má krejčovství ve svém portfoliu i čalounickou službu. Vlastníte-li tedy křesílko po babičce, nebo gauč, ke kterému máte vztah a jeho životnost se již chýlí ke konci, nemusíte se obávat, že za takové kusy budete muset pracně hledat náhradu. Náš pan mistr čalounického řemesla se kromě kompletních renovací potahů věnuje i celkové výměně polstrování. Jsme služba na míru, pro Váš nábytek si rádi po předchozí domluvě přijedeme a hotový ho opět nainstalujeme do interiéru. Zachovejte rodinný poklad, a přeměňte ho v jedinečný kousek, který bude kralovat Vašemu prostoru.

Na cestě za útulnější místností je potřeba udělat už jen jediný krok – spojit se s námi.

https://www.tessuto.cz/interierovy-styling