Ani teplé počasí virózy nezastaví, proto musíte podpořit imunitní systém!

Přestože to tak na první pohled nevypadá, i teplejší počasí může být jako stvořené k šíření nepříjemných viróz. Náš organismus je po dlouhé zimě a překotném jaru oslabený, k tomu nepřispívají ani dlouhé měsíce strávené nošením roušek a respirátorů, které nás sice na jednu stranu ubrání od nebezpečných virů, na druhou však nijak neposilují náš imunitní systém. Právě v této době, kdy se chystáme na léto, při němž se už konečně budeme více stýkat s lidmi, je potřeba začít imunitu pořádně podporovat. A není lepší způsob, než začít u životního stylu!

Chcete-li se letos obzvlášť ubránit zákeřným virům, zamyslete se nad svým každodenním životem. Nesportujete, nejíte zdravě a jste často vystresovaní? Pak je ta pravá chvíle udělat zásadní změnu. Zkuste začít pravidelně cvičit, třeba jógu, která posílí svaly, ale uvolní také vaši mysl. Důležité je i nepít alkohol, jenž tělo oslabuje, a oblékat se v souladu s aktuálním počasím.

Neméně zásadním bodem je váš jídelníček. Ten by měl být v první řadě vyvážený a v období viróz bohatý na důležité vitamíny. V této době je však poněkud těžké své tělo zásobit dostatečným příjmem živin z čerstvého ovoce a zeleniny. Potraviny, které nalezneme na pultech obchodů, nemusí být vždy zcela kvalitní a našemu tělu nedodají tolik cenných látek, kolik by potřebovalo. Proto je mnohem jednodušší i účinnější zvolit cestu potravinových doplňků, jež jsou pro stávající roční období jako stvořené.

Pokud si potrpíte na kvalitu, vyzkoušejte produkty značky Himalyo, která si zakládá na zpracování plodů a rostlin z čistého vysokohorského prostředí Tibetu, a kombinuje tento výjimečný původ surovin s jejich kvalitním a šetrným zpracováním. V nabídce naleznete 100% šťávy, oleje a extrakty z plodů kustovnice čínské a rakytníku tibetského, dvou zázračných rostlin s vysokým obsahem vitamínů C, A, B, D, E a K, ale i antioxidantů, mastných kyselin, vlákniny a minerálů, jako je hořčík, železo, zinek či vápník. Tyto elixíry zdraví, mládí a vitality vám pomohou přečkat náročné roční období v klidu a pohodě.

www.himalyo.cz