Dopřejte svým rtům obrovskou dávku hydratace

Rozlučte se se suchými a popraskanými rty! Kosmetičtí inovátoři Ciaté London totiž přichází s unikátní ovocnou péčí, Watermelon Burst Hydrating Lip Oil, která dodá vašim rtům obrovskou dávku hydratace.

Nepříznivé počasí, městské znečištění a v neposlední řadě i nošení roušek či respirátorů den co den poškozuje naše rty. Ty jsou pak vysušené, což se navenek projevuje suchou a nevzhlednou kůží, která v nejhorších případech může tvořit i bolestivé praskliny.

Ciaté London proto vyvinul Watermelon Burst Hydrating Lip Oil. Unikátní lesk, který vaše rty nejen zkrášlí, ale především jim dodá maximální dávku hydratace a výživy.Ciaté London Watermelon Burst Hydrating Lip Oil:

  • Základem je melounový olej, který hloubkově vyživuje, hydratuje a také zklidňuje.
  • Obsahuje vitamín E, tudíž podporuje přirozenou regeneraci pokožky rtů.
  • Má příjemně lehkou konzistenci a jemnou melounovou vůni.

Po použití Ciaté London Watermelon Burst Hydrating Lip Oil zůstanou vaše rty hedvábně hladké, plné, na první pohled zdravé, a navíc na dlouhou dobu rozjasněné.

Ciaté London Watermelon Burst Hydrating Lip Oil, 10 ml: 419 Kč.

Charlotte Knight, CEO a zakladatelka společnosti Ciaté London:

„Jsem přesvědčena o tom, že to nejdůležitější na kosmetické péči je, aby byla zcela jednoduchá, přitom však nesmírně efektivní a zároveň, aby poskytovala rychlé výsledky. I proto jsme vytvořili Watermelon Burst Hydrating Lip Oil, který můžete používat jak doma, tak i v kanceláři, na večírku nebo na svých cestách. Díky oleji z melounu, jež má zcela výjimečné hydratační vlastnosti, tak budete mít stále po ruce péči, co dodá vašim rtům první pomoc kdykoli ji budete zrovna potřebovat. Krom toho budou vaše rty vypadat stále skvěle!."

CIATÉ = Colour, Innovation, Artistry, Trend, Extraordinary

Ciaté London je výjimečná britská kosmetická indie značka, která se proslavila svou inovativní, kouzelnou a zároveň dostupnou péčí o krásu. V roce 2009 tuto společnost založila nehtová designérka Charlotte Knight a záhy si získala zákazníky mezi VIP klientelou. Důvodem je hlavně průkopnický přístup a revoluční složení produktů, jež v dnešní době již určují směr kosmetických trendů po celém světě. Značka navíc nadále zůstává věrna svým základním hodnotám a je certifikována PETA, tudíž si můžete být jisti, že její přípravky nejsou testovány na zvířatech a většina z nich je veganská.