Hloubkové čištění pro dokonale krásnou pleť

Správné čištění pomáhá předcházet nedokonalostem, zarudnutí, akné a také předčasnému stárnutí pleti. Grown Alchemist proto přináší řadu produktů zaměřenou na šetrné, přesto však hloubkové čištění pokožky obličeje.

Problémem většiny přípravků pro čištění je, že pleť příliš vysušují. Ta je pak díky tomu mnohem náchylnější k poškození, k vzniku akné, a především k předčasným projevům stárnutí. Při výběru čisticích produktů je proto velmi důležité, brát zřetel na jejich složení.

Proč se spolehnout na Grown Alchemist

Všechny přípravky Grown Alchemist jsou založeny na kombinacích výjimečných účinků těch nejkvalitnějších přírodních ingrediencí a také na recepturách ověřených nejnovějšími kosmeceutickými poznatky. Grown Alchemist navíc dbá na to, aby přípravky měly takovou molekulární strukturu, že pokožka je okamžitě přijme za své, a jejich působení je tak mnohem šetrnější a zároveň účinnější.

Vedle toho si můžete být jisti, že složení každého přípravku je schváleno organizací Cosmos

a certifikováno ACO. Produkty ani jejich přísady nejsou testovány na zvířatech, neobsahují žádné toxické složky, a navíc jsou uloženy v ekologických obalech ze skla nebo tvrzeného prémiového PET plastu, jednoho z nejlépe recyklovatelných materiálů na světě. Tyto obaly mimo svou ekologičnost zaručují, že přípravky zůstávají stále stejně kvalitní, zdravé a účinné jako v den, kdy byly vytvořeny.

Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser

Jemný krémový čisticí přípravek perfektně odstraňuje make-up i běžné znečištění, aniž by pokožku vysušoval či dráždil. Po jeho použití zůstává pleť čistá, hladká a připravená na nanesení hydratačního krému.

Za výjimečné vlastnosti produktu nesou zásluhy tyto přírodní složky:

Extrakt z olivových listů patří mezi nejsilnější antioxidanty, tudíž chrání pleť před působením volných radikálů, čímž zpomaluje proces stárnutí. Zároveň pokožku hydratuje, zklidňuje a také zpevňuje.

  • Vitamín B stahuje póry a působí preventivně proti tvorbě akné.
  • Výtažky z řebříčku lékařského v kombinaci se zinkem zpevňují kontury obličeje, tonizují pleť a také ji přirozeně rozjasňují.
  • Červené mořské řasy pokožku hydratují a sjednocují její tón.
  • Extrakt z jitrocele v kombinaci s beta-glukany z ovsa pokožku hloubkově čistí a zároveň ji zklidňují.

Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser, 100 ml: 910 Kč.