Bloom & Blossom v novém: Pro sametově hebkou pokožku a dokonalé rty

Pouze zdravá a vyživená pokožka může vypadat krásně, jasně a hebce, a to samé platí i o rtech. Bloom and Blossom proto přichází s péčí, která se postará o to, aby vaší pleti dodala přesně to, co potřebuje, a to bez zbytečných přísad a příkras. Pouze ingredience z čisté přírody.

A že naše produkty nepoznáváte? Ano, Bloom & Blossom je v novém designu. Bloom & Blossom vzniklo před 10 lety a od té doby se z těhotných žen staly mámy 5ti dětí a jejich životy se změnily k nepoznání. Nejen jejich životy, ale také potřeby. A proto se musely změnit, vyvinout, rozvinout a přizpůsobit i jejich produkty.

V péči o pokožku jde o víc než jen o vzhled. Krásná pokožka je totiž zcela přímo spojena se zdravím jejího nositele. Při výběru nových přípravků je proto dobré sáhnout po takových, které naší pokožce dodají hloubkovou výživu a zbytečně ji nezatíží.

Proč se spolehnout na Bloom & Blossom

Ať si pořídíte jakýkoli výrobek Bloom & Blossom, můžete si být jisti, že:

Skvěle voní: Všechny naše produkty obsahují 100% přírodní vůně, které vaší péči o pleť povýší na dokonalý wellness zážitek.

Jsou příjemné: Ani my nemáme rádi, když musíme čekat, než se přípravek vsákne do pokožky. Proto do naši produktů vybíráme takové přísady a volíme takové konzistence, které se snadno vstřebávají a mají rychlý účinek.

Opravdu fungují: Vedle toho, že dbáme na 100% kvalitu veškerých přísad, také se staráme o to, aby výsledný produkt byl maximálně účinný pro účely, k nimž je určen. Na druhé straně se ale držíme přísných standardů, a vy tak máte jistotu, že v našich produktech nenajdete žádné toxické nebo dokonce zakázané složky.

Samozřejmostí pak pro nás je, že dbáme na udržitelnost, snažíme se podporovat místní komunity a také snižovat uhlíkovou stopu, naše přípravky jsou organické a nejsou testované na zvířatech.

Bloom & Blossom Wonder Worker: Multifunkční balzám

Wonder Worker je intenzivní hydratační balzám, který regeneruje a chrání velmi vysušenou a popraskanou pokožku, zjemňuje rty, vyživuje kůži okolo nehtů a v neposlední řadě se postará i o jemnou kůži vašich dětí.

Za jeho zázračnými účinky nestojí kouzla, ale výjimečné složení:

  • Bambucké máslo se pyšní vysokým obsahem esenciálních mastných kyselin, díky čemuž dokáže udržet pokožku hydratovanou po dlouhý čas.
  • Vitamín E je jedinečný antioxidant, a tudíž pomáhá pokožku chránit před působením volných radikálů i před běžným městským znečištěním.
  • Levandulový olej zklidňuje suchou a podrážděnou pokožku, a navíc balzámu dodává krásnou uvolňující vůni.
  • Lanolin proniká hluboko do pokožky, odkud ji vyživuje a významně se podílí na její regeneraci.

Wonder Worker dodá vysušené pleti, rtům i pokožce těla, i toho dětského, přesně takovou výživu, kterou potřebuje. Bloom & Blossom Wonder Worker, 50 ml: 460 Kč.

Bloom & Blossom Lip Service: Výživný balzám na rty

Lip Service je vysoce výživný balzám, který rychle regeneruje vysušenou pokožku rtů, dodává jí optimální poměr hydratace a zaručí, že ihned po jeho použití vaše rty vypadají plně, zdravě a měkce.

Za jeho unikátními účinky stojí pečlivě zkombinované ingredience:

  • Kokosový olej hydratuje a vyživuje rty a zároveň se postará o zjemnění jejich pokožky.
  • Mučenkový olej dodává rtům hydrataci, vedle toho však působí i antioxidačně, tudíž je také chrání před poškozením.
  • Lanolin a glycerin pomáhají regenerovat popraskané rty a vyživují jejich pokožku do hloubky.

Jistě budete souhlasit s tím, že žádná kabelka není kompletní bez balzámu na rty. Tak proč v ní nemít hned ten nejkvalitnější? Bloom & Blossom Lip Service, 15 ml: 310 Kč.