Maminky mají rády drinky. Jaký jim namícháte vy?

Každá maminka je jedinečná a každou chceme v její 'Den', který letos vychází na 9. května, potěšit tím, co má nejraději. Je to tak – co maminka, to originál. Avšak kterou z nich by nepotěšilo zabouchnout za sebou dveře již asi stokrát poklizeného bytu a vyrazit si ven se svou milovanou dcerou na kafíčko, anebo ještě lépe na skvělý drink a zkrátka na chvíli vypustit? Načerpat energii ze sluníčka, hodit kýbl a mop za hlavu, starosti setřást z ramen a jen tak si užít volnou chvíli... Na co čekat? Věnujte ji to nejdražší, co si maminka může přát – čas pro vás! A nezapomeňte k tomu přidat kapku potěšení, která vám ten společně strávený čas ještě více zpříjemní.

Ať už ke splnění snu o idylické chvilce pohody mimo domov je nebo není situace příliš nakloněná, není podmínkou zavítat do oblíbené kavárny nebo rušného baru. Právě jemný šum jarního vánku na louce u lesa, výhled z travnatého kopce nad městem anebo zurčení horské potůčku nabízí klid doslova a do písmene a vytváří originální atmosféru pro váš soukromý mini-piknik. Nezapomenutelný zážitek v neobvyklém prostředí se vám do paměti vtiskne zaručeně silněji než další návštěva restaurace. A co k tomu budete potřebovat? Stačí deka, dvě skleničky a lahvinka...čeho? Nechte se inspirovat. 

Božkov Republica Espresso

Milovnice kávy si rumový elixír Božkov Republica Espresso okamžitě zamilují. Spojení karibských rumů a kávového extraktu ze stoprocentní guatemalské Arabiky vzniká 35% rumový elixír Božkov Republica Espresso ořechově hnědé barvy. Chuťový zážitek umocní právě Arabika díky své jemně nahořklé, plné a ovocné chuti, v kombinaci s nasládlými až osmiletými karibskými rumy, které se prolínají s tóny vanilky, sušeného exotického ovoce a oříšků. 

Objem: 0,5/0,7l

Obsah alkoholu: 35 %

Doporučená cena: 319,90,- Kč 

Baileys Original Irish Cream

Je podle vás tou pravou odměnou pro vaši maminku něžné pohlazení? Dopřejte jejím smyslům jemné objetí sametovými tóny delikátního likéru Baileys, který spojuje kvalitní irskou whisky s lahodnou smetanou, vanilkou a kakaovými boby. Na kostkách ledu, v kávě, dezertu i zmrzlinovém poháru - tady všude vynikne osobitá chuť originálního likéru, který svět miluje již od roku 1977. 

Objem: 0,7l

Obsah alkoholu: 17 %

Doporučená cena: 365,- Kč 

Gordon’s Gin/Gordon’s Premium Pink

Sníte o cestě k moři? Přeneste se alespoň na moment s Vaší maminkou na prosluněnou pláž! S pomocí kvalitního ginu Gordon’s a drinku G&T si tento příjemný zážitek hravě vykouzlíte i z pohodlí domova. Osvěžit a vychutnat si můžete také verzi Gordon’s Premium Pink s příměsí přírodní chuti červeného ovoce – jahod, červeného rybízu a malin. Ve spojení s tonicem chutná naprosto báječně!

Objem: 0,7l 

Obsah alkoholu: 37,5 %

Doporučená cena: 329,- Kč 

Božkov Vaječný likér Pistácie

Vaječný likér s příchutí pistácií vyniká svojí lahodnou a dokonale vyváženou chutí oblíbené pistácie. Jemně nazelenalá barva symbolizuje jarní atmosféru. 

Objem: 0,5l

Obsah alkoholu: 15 %

Doporučená cena: 129,90 Kč

Legendario Elixir De Cuba 

Kubánský rumový elixír Legendario dokáže pěkně zahřát u srdíčka. V každé kapce si vychutnáte sluncem prozářenou chuť argentinských rozinek, které se v kvalitním třtinovém rumu macerovaly déle než měsíc a šťáva z nich se po vylisování vrátila zpět do tekutiny. Díky tomu vyniká Legendario Elixír neodolatelně nasládlou chutí s tóny karamelu a pomeranče. Perfektně chutná vychlazený, na ledu s citronem i v míchaných nápojích.

Objem: 0,7l 

Obsah alkoholu: 34 %

Doporučená cena: 469,- Kč