Melvita Roses: Pro pleť svěží jako čerstvé květy růží

Aby pleť vypadala stále mladistvě a svěže, potřebuje dostatek hydratace. To platí v každém ročním období a dvojnásob na jaře, kdy je pokožka stále ještě vysušená z mrazivých zimních dnů a zároveň potřebuje nasbírat sílu na ochranu před slunečními paprsky, které ji čekají v létě.

Jednoduchým klíčem k udržení krásné, zářivé a zdravé pokožky v teplejších dnech je výměna hutného zimního krému za odlehčenou péči na bázi přírodních výtažků. My v Melvitě sázíme na účinky organických růží, které jsou pěstovány na náhorních plošinách francouzského masivu Vercors nebo také na horských svazích Chile či Íránu. Proč právě tam? Protože růže, jež rostou ve vysokých nadmořských výškách, obsahují více minerálních prvků prospěšných pro pokožku.

Díky sofistikovaně extrahovaným výtažkům z růží a také dalším výjimečným přírodním ingrediencím dodají přípravky Nectar de Roses pokožce potřebnou hydrataci, povzbudí ji a zanechají ji stejně krásnou, hebkou a vláčnou, jako jsou okvětní lístky jarních poupat.

Vedle jedinečných účinků se také můžete spolehnout na to, že přípravky Melvita neobsahují parabeny, silikony ani žádné jiné syntetické složky či konzervační látky. Navíc jsou vždy vyrobeny z těch nejlepších organických přísad, při jejichž sběru je dbáno na ekologii, udržitelnost a etiku.

Čištění pleti

Jen dokonale, ovšem také jemně a citlivě očištěná pokožka může být krásná.

Nectar de Roses Fresh Micellar Water

Organická micelární voda s výtažky z okvětních lístků divoké růže v jednom kroku šetrně a důkladně odstraní make-up i nečistoty a zároveň se postará o hydrataci pleti. Po jejím použití je pokožka čistá, hebká, zářivě jasná a nikdy nezůstává nepříjemně vysušená.

Nectar de Roses Fresh Micellar Water, 200 ml: 399 Kč.

Nectar de Roses Milky Cleansing Oil

Tento jemný a zvláčňující olej obohacený mimořádně voňavým extraktem z damašských růží a šípků rozpustí veškeré nečistoty, které se na pokožce během dne usadí a navíc si poradí i s tím nejodolnějším make-upem, aniž by poškodil přirozenou ochrannou bariéru pleti. Při kontaktu s vodou se olej okamžitě promění v hladké mléko, které po sobě nezanechává mastný film a po jeho použití zůstává pleť nejen dokonale očištěná, ale také hebká a rozjasněná.

Nectar de Roses Milky Cleansing Oil, 145 ml: 539 Kč.

Péče o pleť

Lehká, přesto však vysoce účinná péče podporuje přirozenou krásu pokožky obličeje.

Nectar de Roses Hydrating Facial Gel

Lehký obličejový gel obohacený o extrakty a hydroláty z okvětních lístků vysokohorských růží je ideální pro lehkou hydrataci normální i mastné pokožky. Přípravek podporuje přirozenou regeneraci pleti, dodává jí dostatek veškerých živin, aniž by ji zatížil a zároveň obnovuje její původní svěžest. Po použití gelu zůstává pokožka přirozeně zářivá a na první pohled zdravá.

Nectar de Roses Hydrating Facial Gel, 40 ml: 739 Kč.

Nectar de Roses Fresh Eye Contour Gel

Jemný gel obohacený květinovou vodou z divokých vysokohorských růží byl speciálně vyvinut tak, aby byl maximálně šetrný k očnímu okolí a zároveň, aby jej dokázal dostatečně vyživit. Vedle toho pomáhá přípravek omezit otoky a tmavé kruhy v oblasti očí. Po jeho použití tudíž pleť kolem očí zůstává svěží, zdravá a působí mladistvým dojmem.

Nectar de Roses Fresh Eye Contour Gel, 15 ml: 585 Kč.

Nectar de Roses Moisturizing Mask

Lehká, přesto však hloubkově vyživující maska je ideální pro normální až dehydratovanou pokožku. Díky téměř zázračné síle extraktů z divokých růží dokáže tento přípravek doplňovat chybějící vlhkost, která stojí za mladistvým a svěžím vzhledem pleti. Po jejím použití zůstává pokožka obličeje hladká, pružná a rozjasněná.

Nectar de Roses Moisturizing Mask, 50 ml: 469 Kč.