Microblade Brow Pen od Ciaté London - tužka pro krásné a přirozené obočí

Krásné a přirozeně výrazné obočí je nedílnou součástí dokonalého make-upu. Dodává totiž obličeji výraz a styl. Tužka na obočí Microblade Brow Pen od Ciaté London zajistí, že to vaše bude zcela bezchybné.

Správný tvar je základ

Pokud chcete mít opravdu krásné obočí, máte několik možností, jak toho dosáhnout. Buď se spolehnete na odborníky v kosmetickém salonu,  nebo budete věřit vlastním šikovným rukám. Jestliže sázíte na druhou možnost, tak prvním krokem k dokonalosti je zajištění správného tvaru obočí, aby se hodil právě pro váš obličej. Máme pro vás několik tipů, jak mít obočí jako filmová hvězda:

  • Je-li váš obličej spíše kulatý, mělo by obočí opisovat co nejvyšší oblouk.
  • U hranatého obličeje by mělo být obočí klenuté a měkké, ale nemělo by být příliš tenké, působí pak přísným dojmem.
  • Má-li váš obličej trojúhelníkový tvar, obočí by mělo opisovat souměrný nízký oblouk.
  • Obočí u oválných obličejů by mělo být spíše ploché s jemným zakřivením nahoře.
  • Kromě tvaru je také vhodné pomocí pinzety vytrhat chloupky, které se nalézají mimo linii obočí a mezi obočími na kořeni nosu.

Microblade Brow Pen pro přirozeně výrazné líčení

Jste-li spokojeni s tvarem svého obočí, nastává vhodná chvíle pro jeho nalíčení. Teprve správná barva totiž podtrhne váš dokonalý vzhled.

Tužka Microblade Brow od Ciaté London je ideální pro nenuceně výrazné líčení. Je inspirována microbladingem, díky čemuž má čtyři hroty a dokáže obočí zvýraznit přesně tam, kde je to potřeba.

Vybírat je možné ze tří přirozených odstínů: od nejsvětlejšího Soft Brown pro světlé typy, přes střední Deep Brown, až po Charcoal, který ocení zejména tmavovlásky.

Tip pro správnou aplikaci: Pro dlouhotrvající efekt použijte tužku na očištěné obočí bez krému a make-upu.

Microblade Brow Pen Ciaté London, 0.7 ml: 399 Kč