Annabelle Minerals v novém balení

Ano, dočkali jsme se!! Annabelle Minerals má nová balení. A protože jsme nechtěli plýtvat, delší dobu se objevovaly produkty ve dvou variantách, jak s černým víčkem, tak nové světlé.  Děkujeme všem zákazníkům za trpělivost a teď již tedy jen v novém!

V Annabelle Minerals stále věříme, že každý může redukovat množství odpadu a plastu, a proto většina našich produktů je dostupná i v ekologickém papírovém balení.

Toto je pro nás priorita a produkty v ekologickém balení, stejně tak i doplňky se ubírají směrem #lesswaste

https://www.annabelleminerals.com/cz_cz/45-eko

Annabelle Minerals minerální make-up v krycí verzi v novém nebo eko papírovém obalu. Plné krytí s SPF 30 pro normální a suchou pleť

Cena: 259 Kč

Annabelle Minerals minerální make-up v matující verzi v novém nebo papírovém obalu. Matný efekt po dobu několika hodin s SPF 10, pro mastnou a problematickou pleť.

Cena: 249 Kč

Annabelle Minerals rozjasňující make-up v novém nebo v papírovém balení. Výsledkem je projasněná pokožka a optická redukce jemných vrásek. Díky SPF 20 chrání pleť před UV zářením, vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro zralou a matnou pleť.

Cena: 249 Kč

Annabelle Minerals minerální tvářenka v teplém či studeném odstínu v novém balení nebo v eko papírovém obalu je vhodná pro všechny typy pleti. Zajistí matný a přirozený efekt a neztratí barvu během celého dne.

Cena: 289 Kč

Transparentní pudry Annabelle Minerals – matující pudr na bázi bambusového prášku nebo jílový primer pod make-up. Oba produkty jsou vhodné zejména pro mastnou a problematickou pleť.

Cena: 349 Kč

Oční stíny Annabelle Minerals nabízíme v 17 vysoce pigmentovaných odstínech. Stíny se nerozmazávají a neopadávají a mají krásný saténový efekt. Navíc se nemusíte obávat, že podráždíte jemnou pokožku kolem očí. Každý odstín vás může inspirovat k novému líčení očí.

Cena: 219 Kč, Minerální oční stíny 249 Kč

K zakoupení na: www.annabelleminerals.com/cz